Banner side 3-1 BS

Billedmixers

grass_valley_ny17


Grass Valley

GV har været en fast del af branchen i mere end 50 år. I dag ejet af Belden Group, og fortsat en anerkendt leverandør af kvalitetsprodukter, både indenfor traditionel og ny teknologi.

GV er en af de væsentligste og mest innovative producenter af bl.a. kamera og tilhørende teknologier ,- deres LDX kameraserie er fortsat blandt de foretrukne for en stor del af produktionsmiljøerne.

NVison routere og Kaleido Multiviewers er formentligt markedets mest udbredte og dertil kommer en meget bred serie af billedmixere,- Kayenne, Karerra og Korana.


Ross-Logo


ROSS

Ross er en af de mest succesrige producenter indenfor branchen gennem de sidste år.

Med egne nye produktudviklinger samt opkøb af en række mindre selskaber, har Ross med utrættelig energi og kreativitet, skabt en række helt unikke produkter og løsninger som udfordrer markedet. Produkter som Carbonite og Acuity billedmixere, XPression grafikløsninger, PIVOT PTZ kameraserien, Furio Robotics, Social media, samt en helt ny lancering,- Graphite,- all in a box, for blot at nævne nogle enkelte af deres  mange spændende løsninger.

Ross er garanti for nye og forbedrede løsninger som skaber værdi for de fleste produktionsmiljøer, og altid løsninger på et prismæssigt konkurrencedygtigt niveau.


Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal, Dubai og Vietnam.


Find os i det øvrige Skandinavien:

Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

  ibmpartner