Boardrooms, Auditorier & Møderum

Integrerede løsninger til det eksklusive Boardroom, det funktionelle Auditorie og det multianvendelige møderum, er blandt de mange løsninger vi har leveret. Uanset om budskaber skal leveres på en 200” LED skærm eller på en 80” monitor, så er det vigtigt at pointen i dit budskab ikke bliver forstyrret af udefra kommende elementer, eller af teknik der ikke fungere optimalt.

Styrings- og kontrolsystemer for lys, gardiner, lærreder mm., funktionelle brugerflader på AMX, Crestron eller Extron er blot værktøjerne som sikrer, at teknikken fungerer, således at du kan koncentrere dig om kommunikationen.

Til de mindre møderum leverer vi ”plug and play” løsninger,- løsninger der er til at gå til for den enkelte medarbejder, og som ikke kræver det ”store tekniske kørekort”. ”Grønne” løsninger der automatisk starter når du er klar, og selv lukker ned når mødet er slut.

Vi leverer kontrolrumsløsninger. Uanset om det er en til TV station, serviceprovider eller en kontrolcentral. Vi har  egne specialister der kan løse opgaven,- alene eller i samarbejde  med  internationale leverandører, der har netop har dette som deres speciale.

Totalentrepriser/
projekter

Videokonference & Skype for Business, integration i mødelokaler

Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk