Se videopræsentation
dbs_vidyo_top
Logo:
logo-vidyo-white
Link:
https://www.vidyo.com/
Beskrivelse:

VIDEOKONFERENCE - NÅR KVALITET ER AFGØRENDE

Få den kollektive virksomhedskultur i fokus. Styrk din virksomheds produktivitet og kvalitet. Optimer beslutningsprocesserne gennem mere brugervenlige og effektive videomøder.


HVORFOR VIDYO?

 Med Vidyo kan du forvente den bedste kvalitet, uanset hvilken platform og netværk den enkelte medarbejder befinder sig på. Enkel og hurtig implementering,- fra desktop videomøde med en gæst, til flerparts videomøder og webcast på tværs af hele organisationen, drevet fra Vidyo's  eller din egen sky eller som en  hybrid løsning.

Produkter:
Billede:
dbs_vidyo_cloud
Overskrift:

VidyoCloud

Kort tekst:
Skal videokonference være i skyen, i virksomheden eller begge dele?
Vidyo tilbyder både Cloud og On-Prem løsninger for videokonference. Men Vidyo tilbyder også Hybrid løsninger hvor geografien ved internationale løsninger taler for decentrale routere og den øvrige installation som Cloud. Vidyo administrerer og vedligeholder det hele.
Læs mere
PDFLink:
Billede:
dbs_vidyo_webrtc
Overskrift:

WebRTC

Kort tekst:

Har du oplevet problemer første gang du skulle deltage i et videomøde fra din PC. Browser problemer og download af videokonference software som aldrig lykkes?

Disse irriterende udfordringer har Vidyo løst med Web-RTC. Det er videokonference fra PC,  direkte fra din browser uden download og plug-in.

Læs mere
PDFLink:
Billede:
dbs_vidyo_4k
Overskrift:

4K

Kort tekst:
Er 4K opløsning nødvendigt i et videomøde?
Arbejder du med detaljerede tekniske tegninger er det værd at overveje vigtigheden af at få alle detaljer med.
Ved multipunkt konference med flere deltagere på skærmen er alle med i Full-HD, og da 4K skærme efterhånden er en del af mange mødelokaler, så hvorfor ikke udnytte dem til høj kvalitets videokonference.
Læs mere
PDFLink:
Indhold:


Videokonference mellem alle platforme?

dbs_vidyo_ikoner

Svaret er JA - Vidyo understøtter videomøde fra alle platform. Fra din smartphone hjemme i stuen, dit eksisterende videokonfrencesystem i mødelokalet og til forskeren som sidder i auditoriet med sin Linux PC.

Med Vidyo`s skalerbare videokodning sikres oplevelsen både når dit netværk ikke er optimalt, men også når du er på farten og kun har mobilnettet at støtte dig til.

LÆS MEREFra Schweiz til Skagen

CERN-logo_outlineEn og samme platform bruges af psykologen i Skagen i videomøde med en klient, når Professionshøjskolen Metropol samler 130 studerende til en forelæsning i København, Bornholm, på Færøerne og i Grønland, eller når CERN i verdens største forskningsnetværk har 50.000 registerede Vidyo brugere og mere end 1000 samtidige deltagere fordelt på 116 lande,- i et og samme videomøde.

 PSYCHCON-lolo


 LØSNINGER
User cases:
EDUCATION
FINANCIAL
ENTERPRICE
FIELD SERVICES
HEALTHCARE
CUSTOMER ENGAGEMENT
HIGH TECH
GOVERMENT
Ekstra indhold 2:

Vidyo har 5 af verdens 25 største banker som kunder. 

Med Vidyo`s centrale infrastruktur sikres fuld kontrol over video og delt indhold. Med anerkendt kryptering sikres, at det fortrolige videomøde også forbliver fortroligt.
Med anvendelse af Vidyo`s  API kan den enkelte virksomhed udvikle sin egen brugerflade.
Skab unikke brugeroplevelser, differentier din virksomhed og gør investeringen til en succes.

UDVALGTE REFERENCER

Referencer:
Logo:
dtulogo_colour
Logo:
ral_logo
Logo:
AON-CORPORATION-LOGO
Logo:
metropol_logo
Logo:
DMJX_logo
Logo:
b_logo

NYHEDER

Nyheder:
Ekstra indhold:

Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk