Billede:
Key-Account-Manager
Kategori:
Nyhed
Overskrift:

Vi søger en Key Account Manager

Kort tekst:

Danmon Group A/S søger en initiativrig BtB Key Account Manager til vores Business Solutions-forretning, som skal hjælpe med at drive udviklingen af primært nye kunder.

Lang tekst:

Har du lyst til at arbejde i en spændende dansk virksomhed med sine rødder i broadcast og den audiovisuelle branche, og brænder du for at arbejde med salg af High End AV-løsninger til en afgrænset eksklusiv kundekreds – så er det dig, vi leder efter!

Du arbejder måske allerede i dag med audiovisuelt løsningssalg eller med salg af produkter til branchen. Du har en typisk selvstændig ”hunter”-profil og motiveres af at færdes på forskellige niveauer hos kunderne, afdække deres kommunikationsbehov og efterfølgende præsentere og sælge det optimale design til deres organisation.

Danmon tilbyder
Vi tilbyder et spændende og alsidigt job på konkurrencedygtige vilkår i en markedsledende international virksomhed med hovedsæde i Gentofte nord for København. Du kommer til at adressere nogle af landets største og mest prestigefyldte virksomheder og organisationer, og de AV-løsninger, der sælges og implementeres, har du udviklet i samarbejde med branchens bedste og mest kompetente designere og programmører.


Danmon Group er med helt fremme, hvor AV møder IP og kommunikation ikke er afgrænset til sammen by, men hele verden på tværs af tidszoner, sprogbarrierer og kulturelle forskelle. Grundtanken er, at Danmon Group skal hjælpe sine kunder til at videndele og udvikle deres forretning optimalt – uanset tid og sted.

Du vil opleve en uformel omgangstone med masser af humor og gejst. Vi elsker at fejre vores resultater, da vi tror på, at succes avler succes.

Jobbet giver dig stor frihed til selv at påvirke og planlægge din hverdag. Du får et stærkt bagland med dedikerede kolleger, der altid kan hjælpe og en hverdag med masser af afveksling, kundemøder og klare mål at gå efter. Du skal påregne at deltage på messer i Europa. 


Din baggrund:
Du har nogle års erfaring inden for BtB teknologi-løsningssalg og meget gerne erfaring fra AV -branchen. Du er god til at afdække og forstå kundens forretning og kommunikationsbehov for derigennem at identificere salgspotentiale.


Du har tidligere skabt succes med løsningssalg og er god til at etablere og udbygge relationer på flere niveauer.

Du har et højt drive og virkelyst, du går den ekstra mil og brænder for at skabe resultater igennem værdiskabende salg.

Du brænder for opsøgende salg til nye kunder og tager gerne en ringedag eller to om ugen.

Du tager ansvar for egen succes og arbejder målrettet på at blive Danmons bedst performende sælger.

Send dit CV og ansøgning på keyaccountmanager@danmon.com, hvor du motiverer din ansøgning samt fortæller, hvad du kan bidrage med til Danmon Group. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Niels Bull på 4596 8810/2947 3710.


Danmon Group A/S er en efterspurgt teknologipartner for vores kunder og beskæftiger sig med salg af løsninger inden for broadcast- og mediaindustrien samt High-end AV-løsninger til større danske virksomheder og institutioner. Koncernen er en international koncern med ca. 155 medarbejdere som med hovedkontor i København koordinerer koncernens globale aktiviteter. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, England, Spanien, Portugal og Vietnam.

Danmon Group A/S – Nybrovej 99, 2820 Gentofte – Telefon 4596 8800 – www.danmon.dk.


Vil du modtage vores nyhedsbrev så tilmeld dig venligst her på siden.

Vi har en ambition om at udsende et nyhedsbrev hver måned.


Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk