Billede:
Nureva_HDL300
Kategori:
Nyhed
Overskrift:

Nogle prøver at leve med det - Danmon har en løsning!

Kort tekst:

Det har været et kendt problem ved telekonferencer og videomøder, at svingende lydkvalitet ofte gør det svært at gennemføre møderne, hvilket i sidste ende koster tid og penge.

Lang tekst:

Hvis vi ikke kan høre hinanden, stopper samtalen, vigtige detaljer går tabt og misforståelser opstår. Det har været et kendt problem ved telekonferencer og videomøder, at svingende lydkvalitet ofte gør det svært at gennemføre møderne, hvilket i sidste ende koster tid og penge.


Det har Danmon Group nu en løsning på! Nureva HDL300 er en mikrofon og højtaler, som dækker et møderum på 38m2 helt optimalt og som uden problemer kan bruges i møderum op til 83m2. Den tilsluttes helt simpelt med USB eller line in/out og installeres på under en halv time. Den sammenlignes ofte med kostbare løsninger monteret i loftet, men er væsentligere billigere.

                 
Traditionelle mikrofonløsninger har meget begrænset dækning af et møderum med zoner, hvor mødedeltagerne ikke høres. HDL 300 ”Microphone Mist™ technology” fylder rummet med 8192 virtuelle mikrofoner i et gitter for fuld lyddækning af enhver møderumsopstilling, uanset om der er to eller 50 personer. HDL300 analyserer rummet hvert 1/10 sekund, så der altid er den bedste lyd i forhold til hver enkelte deltagers placering i møderummet… det kalder vi dynamisk lydoplevelse!   


Helt nyt er det, at to HDL300 kan kobles sammen. Dual HDL300 dækker så møderummet med 16.384 virtuelle mikrofoner og er optimeret til et møderum på 74m2, men kan dække et areal på op til 140m3.


Kontakt os for en 10-minutters demonstration. Her benytter vi Nureva HDL300 og sender direkte til din PC eller videokonference/mødelokale, så du kan opleve den enestående lyd fra Nureva HDL300.


Se mere her 
 

Try & Buy:
Test HDL-300 i 14 dage
Du betaler kun for evt. installation og montering.


Vil du modtage vores nyhedsbrev så tilmeld dig venligst her på siden.

Vi har en ambition om at udsende et nyhedsbrev hver måned.


Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk