Navn:

Novo Nordisk A/S – Bagsværd

Tekst:

Da Novo Nordisk A/S i 2012-2014 etablerede nyt hovedkvarter i Bagsværd leverede Danmon Group ikke bare èn totalløsning, men hele 4 totalløsninger omfattende Boardroom, Auditorium, et stort antal møde- og konferencelokaler, samt TV studie og kontrolrum. Projektet var det mest prestigefyldte og mest omfattende projekt af sin art i perioden, og strakte sig over mere end 18 måneder fra design review til implementering.


Auditorium

Med plads til ikke mindre end 475 tilhørere er Novo Nordisk A/S nye auditorium i verdensklasse. Design, indretningen og den tekniske løsning afspejlede dette til fulde. Et auditorium er om noget stedet hvor budskaber skal leveres med størst muligt impact. 
Konkret består den visuelle del af løsningen af et imponerende, 14 meter bredt lærred og 3 biografprojektorer, som kan afvikle både 2K og 4K formater, foruden et avanceret lyssystem med central styring. På lydsiden er alle højttalere indbygget i vægge og loft, og i kombination med et komplet trådløst mikrofon system, er der ingen synlig kabling eller andre forstyrrende elementer.


Mødelokaler

Det nye Novo Nordisk hovedkvarter rummer et meget stort antal møde og konferencelokaler, designmæssigt fordelt på tre typer og flere forskellige størrelser, indrettet til specifikke formål og dækkende forskellige behov.

Mødelokalerne er designet således at funktionalitet er i højsædet, - installeret med en blanding af skærme og projektorer, samt kontrolpaneler fra Neets,-  således at systemerne automatisk tænder og slukker efter brug.

Galleri:

Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk