Soundware/Danmon/DiGiCo

Danmon Group, Soundware og DiGiCo har arbejdet tæt sammen i mere end 10 år.

Et meget tæt samarbejde der først startede i Danmark. Sidenhen har vore kolleger i Sverige fulgt den danske succes op.

I Danmark har der i de sidste mange år stået DiGiCO øverst på menuen når det kom til  live events.


DiGiCo-LOGO500-2
Danmon Group og Soundware råder over egne specialister der samarbejder på skandinavisk niveau. Gennem et tæt samarbejde med DiGiCo, med lokale samarbejdspartnere og produktspecialister tilbyder vi samlet set en service og support, som rækker langt ud over det sædvanlige.


Nyhed SD12

Det seneste ”barn” i DiGiCo familien er SD12. Den 18. januar 2017 blev sløret løftet med en samtidig introduktion i hele verden. Interessen for denne nye pult har været rigtig positiv, efterspørgslen har indtil nu oversteget produktionen.

Mød os på NAB Las Vegas

Sammen med vore kollegaer fra Sverige og Norge, ATG Danmon, Danmon Asia, Datos Media, Vantec, Hiltron, NTP Technology og Marquis Broadcast stiller vi med et talstærkt internationalt "hold" med indgående erfaring og kompetencer indenfor stort set alle Broadcast markedets mange fagområder.


NAB

En DiGiCo pult til enhver opgave

DiGiCo har et produktprogram som spænder over hele paletten. Fra den lille, kompakte S21 til flagskibet SD7. Der er en DiGiCo til enhver opgave og til enhver ”smag”, - få et samlet overblik ved at downloade brochuren over hele DiGiCo´s line-up

Samarbejde med Kim Johansen

Hos Soundware & Danmon Group varetager Søren Holstebro pre-og aftersales support, Kim Rasmussen service og support, og på den kommercielle side har Henrik Prom ansvaret for DiGiCo.
Soundware/DiGiCo

DiGiCo er den mest anerkendte og fleksible live mixer på det danske marked. DiGiCo kan være vanskelig at komme udenom, - der er en pult der passer til stort set ethvert formål og til enhver produktion. Der er flere årsager til at DiGiCo er den mest anvendte audiomixer, når det kommer til de store og udfordrende produktioner,- aftal en demo og du vil finde ud af årsagen...

Det er ikke tilfældigt at der gennem de sidste ca. 10 år er leveret mere end 160 pulte til Broadcast, Live, PA, Rental ,Teater og faste installationer.

Det er heller ikke tilfældigt at hovedparten af de professionelle brugere/freelancers  foretrækker en DiGiCo pult.KOM I KONTAKT MED EN AF VORES MEDARBEJDER


Udfyld formularen nedenfor, og vi vil ringe til dig så hurtigt som muligt.