EVS Immersive Live


Immersive Live er EVS’ vision for fremtidens seeroplevelse, hvor brugere kan anvende enhver platform og enhver skærm til fordybelse og oplevelse af liveprogrammer, herunder bl.a. UHD-4K, 360 grader,  augmented reality  etc.
Til  at forme og formidle disse nye oplevelse har EVS udviklet et nyt økosystem af Live teknologier  (Connceted Live) og kreative Live værktøjer (Creative Live).

banner_NAB2017-immersive-liveEVS_LOGO_COLOUR_RGB
Venstre EVS

Connected Live


Connected Live er det ene af 2 elementer i Immersive Live.Et fuldt integreret økosystem af teknologier og produkter der giver brugerne mulighed for at opbygge en fremtidsikker  IP produktions infrastruktur, og samtidig udvikle nye multisite workflows og samarbejdsprocesser.
Gennem EVS IP-teknologi ,-  IP4Live, kan broadcasters og medieorganisationer nu drage fordel af en strømlinet mediebehandling og administration.


Højre EVS

Creative Live 

Den anden komponent til Immersive Live er  EVS ' Creative Live-økosystem. Et miljø der gør det muligt for brugerne at skabe de mest overbevisende historier fra enhver mediekilde. Et miljø hvor du effektivt kan samle live feeds, arkiv materiale, data, grafik mm. og levere det mest kreative indhold til forbrugerne.
Læs mere om EVS´produkter og løsninger og hvad Immersive Live kan give dig af nye muligheder, fordele og værktøjer

KOM I KONTAKT MED EN AF VORES MEDARBEJDER


Udfyld formularen nedenfor, og vi vil ringe til dig så hurtigt som muligt.