• Shure
  Klik og få lavet en aftale allerede I dag.

 • Nureva_slider
  Nogle prøver at leve med det - Danmon har en løsning!
  Vi levere dynamisk lydoplevelse til dit møderum
 • Avocor_slider
  Avocor - 4K infrarød LED letvægts teknologi
  Den giver overlegent touch, nøjagtighed som når du tegner og skriver

Danmon Group
Business Solutions

En af Danmarks førende leverandører af kommunikations - og præsentationsløsninger

”Business Solutions” er en dedikeret forretningsenhed i Danmon Group,
med særlig fokus på at designe og implementere markedets mest innovative AV løsninger.

Vi leverer kommunikations- og præsentationsløsninger som sikrer at dine budskaber får den opmærksomhed de fortjener.
Med mere end 35 års erfaring ved vi, at tekniske problemer og halve løsninger kan påvirke din kommunikation og i sidste ende dine resultater.

I sidste ende handler det om at optimere kommunikationen. Budskabet står du for, den tekniske løsning står vi 100 % inde for.

Løsninger
Vi leverer løsninger, - store og små.
Fra totalentrepriser hvor vi påtager os det samlede ansvar fra design til implementering, til løsninger der omfatter det enkelte auditorie eller det enkelte møderum.
Vi leverer og repræsenterer desuden en håndfuld unikke produkter og løsninger der sikrer at din kommunikation får den optimale fokus.

Totalentrepriser

dbs_tivoli_800

Gennem de sidste 5 år har vi designet og implementeret løsninger til de største danske virksomheder, til landets mest succesfulde hotel og konferencecentre, samt løsninger til landets mest innovative uddannelsesinstitutioner.

Boardroom, auditorier, møde og kontrolrumsløsninger

dbs_audit_800
Integrerede løsninger til det eksklusive Boardroom, det funktionelle Auditorie og det multianvendelige møderum, er blandt de mange løsninger vi har leveret. Uanset om budskaber skal leveres på en 200” LED skærm eller på en 80” monitor, så er det vigtigt at pointen i dit budskab ikke bliver forstyrret af udefra kommende elementer, eller af teknik der ikke fungere optimalt.

Videokonference/ Skype for Business & interaktive platforme

dbs_video_800
Unified communication eller collaboration, - vi implementerer videokonference løsninger og Skype for Business for nem og ubekymret kommunikation uanset hvilken platform du benytter, og uanset hvor du befinder dig.

Udvalgte referencer

Vore kunder er vort vigtigste succeskriterie.

Vi måler vor succes på vore kunders tilfredshed.
Vi sætter en ære i at levere den aftalte løsning, til den aftalte tid, i den aftalte kvalitet og til den aftalte pris.Leverandører og Produkter

Business Solutions er en uafhængig systemleverandør.
Sammen med kunden finder vi den bedste og mest effektive løsning til det pågældende projekt,-  uanset producent og mærke.
Vi spiller med åbne kort,- på enkelte produktområder har vi klare præferencer, baseret på vore mangeårige erfaringer med producenter og teknologier.

Læs mere link:
Læs mere link:
Læs mere link:


Seneste nyheder

Kategori:
Nyhed
Kort tekst:
"Microflex Complete Wired & Wireless" fra Shure In
Kategori:
Nyhed
Kort tekst:
Test HDL-300 i 14 dage Du betaler kun for evt. installation og montering.
Kategori:
Nyhed
Kort tekst:
Det er fra Nureva og teknologien hedder "Microphone Mist" Se her hvordan
Kategori:
Nyhed
Kort tekst:
Nye innovative teknologier der for alvor er ved at re-definere AV branchen. Se årets produkter 2017, beskrevet af SCN online, for AV branchen, hvor bl. a. Nureva´s "HDL300" og "AMX Acendo Vibe". Begge er at se på listen
Kategori:
Nyhed
Kort tekst:
Med WM408i kombinerer Nureva en Ultra HD short projektor med en projekteret kapacitiv multi-touchskærm. En kapacitiv touchscreen er meget præcis og kan detektere meget diskrete detaljer og fagter fra brugeren. læs mere om WM408i her (Klik her)
Kategori:
Nyhed
Kort tekst:
Avocor er først på markedet med det nyeste inden for LED letvægts teknologi med en 4K infrarød display på en 2 mm optisk forbundet glasskærm. Denne giver overlegent touch nøjagtighed når du tegner og skriver. Læs mere om dette fantastiske product (Klik her)


Vil du modtage vores nyhedsbrev så tilmeld dig venligst her på siden.

Vi har en ambition om at udsende et nyhedsbrev hver måned.


Danmon Group A/S
- en integreret del af Dan Technologies A/S koncernen


Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal, Dubai og Vietnam.

Sammen er vi mere end 140 medarbejdere der leverer løsninger indenfor professionelt TV, video, lyd, data, transmissionsudstyr, samt præsentations- og kommunikationsløsninger til virksomheder og institutioner.


Besøg Danmon Group

KUNDER
dbs-footerLogoer

Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk