Se videopræsentation
  • CREATE
    Værdiskabende løsninger og ideer 
  • COLLABORATE
    Samarbejde og involvering
  • SHARE
    Videns- og ressourcedeling

Danmon Group
Business Solutions

En af Danmarks førende leverandører af kommunikations - og præsentationsløsninger

”Business Solutions” er en dedikeret forretningsenhed i Danmon Group,
med særlig fokus på at designe og implementere markedets mest innovative AV løsninger.

Vi leverer kommunikations- og præsentationsløsninger som sikrer at dine budskaber får den opmærksomhed de fortjener.
Med mere end 35 års erfaring ved vi, at tekniske problemer og halve løsninger kan påvirke din kommunikation og i sidste ende dine resultater.

I sidste ende handler det om at optimere kommunikationen. Budskabet står du for, den tekniske løsning står vi 100 % inde for.

Løsninger
Vi leverer løsninger, - store og små.
Fra totalentrepriser hvor vi påtager os det samlede ansvar fra design til implementering, til løsninger der omfatter det enkelte auditorie eller det enkelte møderum.
Vi leverer og repræsenterer desuden en håndfuld unikke produkter og løsninger der sikrer at din kommunikation får den optimale fokus.

Totalentrepriser

dbs_tivoli_800
Gennem de sidste 5 år har vi designet og implementeret løsninger til de største danske virksomheder, til landets mest succesfulde hotel og konferencecentre, samt løsninger til landets mest innovative uddannelsesinstitutioner.

Boardroom, auditorier, møde og kontrolrumsløsninger

dbs_audit_800
Integrerede løsninger til det eksklusive Boardroom, det funktionelle Auditorie og det multianvendelige møderum, er blandt de mange løsninger vi har leveret. Uanset om budskaber skal leveres på en 200” LED skærm eller på en 80” monitor, så er det vigtigt at pointen i dit budskab ikke bliver forstyrret af udefra kommende elementer, eller af teknik der ikke fungere optimalt.

Videokonference/ Skype for Business & interaktive platforme

dbs_video_800
Unified communication eller collaboration, - vi implementerer videokonference løsninger og Skype for Business for nem og ubekymret kommunikation uanset hvilken platform du benytter, og uanset hvor du befinder dig.

Udvalgte referencer

Vore kunder er vort vigtigste succeskriterie.

Vi måler vor succes på vore kunders tilfredshed.
Vi sætter en ære i at levere den aftalte løsning, til den aftalte tid, i den aftalte kvalitet og til den aftalte pris.Leverandører og Produkter

Business Solutions er en uafhængig systemleverandør.
Sammen med kunden finder vi den bedste og mest effektive løsning til det pågældende projekt,-  uanset producent og mærke.
Vi spiller med åbne kort,- på enkelte produktområder har vi klare præferencer, baseret på vore mangeårige erfaringer med producenter og teknologier.

Læs mere link:
Læs mere link:
Læs mere link:

Seneste nyheder

Kategori:
Nyhed
Overskrift:
Kort tekst:
Danmon Business Solutions kan nu præsentere Nureva mobile cart. Et system som giver mulighed for at samarbejde - administration og udvikling kan ske når som helst, hvor som helst. Samtidig giver det plads til kreativitet og inspiration.
Kategori:
Nyhed
Overskrift:
Kort tekst:
MonitorAVent er et nyt 1-dags AVent, som er arrangeret af Mediehuset Monitor, som også står bag MonitorExpo - Skandinaviens største AV-messe. Få et bredt udsnit af den seneste trend inden for de respektive segmenter.
Kategori:
Nyhed
Kort tekst:
AVOCOR kan med glæde bekendtgøre at de nu er Quicklaucnh Solution Partner (QSPP). Det betyder at vi nu kan tilbyde vores kunder Quicklaunch software på den prisvindende F-serie. Denne giver en multi-platforms interface med mulighed for selv at udvikle egen møderumsinterface der med et click, nemt og intuitivt betjenes. 


Vil du modtage vores nyhedsbrev så tilmeld dig venligst her på siden.

Vi har en ambition om at udsende et nyhedsbrev hver måned.


Danmon Group Denmark A/S
- en integreret del af Dan Technologies A/S koncernen


Danmon Group Denmark A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal, Dubai og Vietnam.

Sammen er vi mere end 140 medarbejdere der leverer løsninger indenfor professionelt TV, video, lyd, data, transmissionsudstyr, samt præsentations- og kommunikationsløsninger til virksomheder og institutioner.


Besøg Danmon Group Denmark

KUNDER
dbs-footerLogoer

Danmon Group Denmark A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk