Banner side 3-1 BS

Grafik & Monitoring 
Contribution & Distribution

ross_200


ROSS

Ross er en af de mest succesrige producenter indenfor branchen gennem de sidste år.

Med egne nye produktudviklinger samt opkøb af en række mindre selskaber, har Ross med utrættelig energi og kreativitet, skabt en række helt unikke produkter og løsninger som udfordrer markedet. Produkter som Carbonite og Acuity billedmixere, XPression grafikløsninger, PIVOT PTZ kameraserien, Furio Robotics, Social media, samt en helt ny lancering,- Graphite,- all in a box, for blot at nævne nogle enkelte af deres  mange spændende løsninger.

Ross er garanti for nye og forbedrede løsninger som skaber værdi for de fleste produktionsmiljøer, og altid løsninger på et prismæssigt konkurrencedygtigt niveau.barnfind_ny17


Barnfind

Det norske selskab Barnfind Technologies AS blev startet op i 2012 af en gruppe erfarne industri-veteraner. De delte deres viden og erfaring for at designe en signal-neutral platform som tilbyder en række funktioner og som støtter mange forskellige signalformater i én ramme. Her håndteres fibertransport-løsninger, multiplexing, routing, konversion, distribution, IP/Ethernet, 4K 60p arbejdsflyt, CAM-CCU-løsninger i verdensklasse, osv.  Denne unikke tilpasning vil også spare kunden værdifuld rack-plads, strømforbrug og penge. Barnfind er et af de grønneste firmaer i videobranchen.


hiltron_200

Hiltron

Hiltron er Tysklands ledende system integrator for satellit- og trådløs kommunikation. Som en af de bedste på komplekse turnkey systemer, er Hiltron den foretrukne partner for kunder verden over. Hiltrons solide kompetence og store fleksibilitet, gør dem istand til at diskutere projekter baseret på ethvert systemdesign eller systemkrav kunderne måtte have. Hiltron er også producent og distributør af produkter og løsninger for satellit- og mikrobølge kommunikation med broadcast kvalitet.logo_broaman


Broaman

Gennem de sidste år har OPTOCORE - Broaman været den mest sofistikerede løsning når det gælder tidskritisk, redundant, lyd, video og kontrol af infrastruktur. OPTOCORE anvendes især på OB, stadions og arenaer, teatre og andre event sammenhæng verden over.


SencoreLogo-2c


Sencore

En ledende leverandør af produkter indenfor multi-channel distribution, video transport, modtag, dekoding, transkoding og moduleringvanteclogo


VANTeC

VANTeC er en del af Dan Technologies,- og har kontorer i både  Porto og Lisabon..
VANTeC er bl.a. specialister i virtual reality, augmented reality og i real time 3D grafikløsninger. Gennem årene har de leveret en lang række skræddersyende løsninger til TV stationer og medieselskaber i Portugal og Spanien, - og de har ligeledes løst og deltaget i en lang række internationale projekter.

Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal, Dubai og Vietnam.


Find os i det øvrige Skandinavien:

Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

  ibmpartner