Årets NAB SHOW 2017 er nu historie

Vanen tro var Danmon Group tilstede på NAB 2017 i Las Vegas.

Der er kommet et utal af nyheder fra vores mange leverandører, og de første har vi allerede videreformidlet. Der har ganske givet været nok at "se til" og på, og derfor vil vi fortsætte med at opdatere dem her på siden, samt på vor nyhedssektion på vor hjemmeside.

Klik på nedenstående link og få nyhederne fra NAB.


nab-show-logo


Las Vegas Convention Center


ROSS

logo-ross

Aviwest

AVIWEST_Logo

DiGiCo

digico_logo_top

Grass Valley

grass valley

EVS

EVS_logo

IBM

IBM-logo-blue450

Nyheder

Årets NAB har som vanligt være et overflødighedshorn med teknik og løsninger der allerede er tilgængelige på markedet. Der er imidlertid ingen tvivl om, at fremtidens løsninger og muligheder fylder en hel del,- og fremtiden er lige henne om hjørnet,- eller i ”skyen”.


High Dynamic Range (HDR), 4K UHD, IP, 3G,4G,5G, Analytics, Big Data, Virtual og Augmented Reality, i 360 graders perspektiv, set fra en Drone oppe i ”skyen”, - der er sket en del siden NAB gjorde sit indtog i det vilde vesten tilbage i sidste århundrede…
Kunstig intelligens er nu blevet et ”buzz word”, og det kan meget vel have sine fordele netop ”on premise” i Las Vegas hvor ”træerne ind imellem har det med at vokse ind i himlen”. Doktor Watson har ikke levet forgæves og er sikret både eftermæle og anerkendelse i mange år fremover.

KOM I KONTAKT MED EN AF VORES MEDARBEJDER


Udfyld formularen nedenfor, og vi vil ringe til dig så hurtigt som muligt.