HomeKontaktPrint siden
Engelsk
Danmon Group
FORSIDE
OM OS
NYHEDER
PRODUKTER
SUPPORT
JOB
KONTAKT
Søg på sitet:
Søg

NYHEDER

 

 

15/02/17-Account Executive - Teknisk salg - Broadcast IT

Kan du forstå og udvikle IP-løsninger, for såvel nuværende som potentielle kunder i Media & Entertainment-branchen?

Danmon Group søger en teknisk velfunderet Account Executive, som med afsæt i sin tekniske indsigt og kommercielle erfaring, kan drive udviklingen af forretningsområdet ”Broadcast IT”. Du kommer til at arbejde med løsninger til markedets største og mest interessante kunder – i et marked i forandring.

Du får bl.a. ansvaret for en række eksisterende strategiske kunder – nogle af markedets største og mest interessante – og, din opgave bliver at skabe forretningsmuligheder, samt pleje og udvikle relationer.

Dine væsentlige samarbejdspartnere vil bl.a. være, IBM Video Cloud, Verimatrix, Grass Valley og ROSS Video – og, du kan formentligt foreslå flere, der fremadrettet kan give værdi.

Ansvarsområder
Stillingen indebærer et omfattende ansvar og du vil være involveret i samtlige faser, fra initialt salg, til valg af samarbejdspartnere, til implementering af løsningerne ude hos kunden. Du bliver ligeledes ansvarlig for at udvikle kundeplatformen, samt produkt- og samarbejdsporteføljen.

Ansvaret omfatter desuden:

 • Teknisk salg af IP/IT-baserede løsninger og services indenfor video, infrastruktur, storage m.m.
 • Transformation af komplekse, tekniske og forretningsmæssige problemstillinger til optimale løsninger for en række strategiske nøglekunder
 • Proaktiv ledelse af kundens engagement, herunder meningsfyldte anbefalinger ift. kundens platforme og behov
 • Opretholde produktekspertise på tværs af platforme og formidling af værdi
 • Ansvar for implementering og idriftsættelse, samt efterfølgende support.

Baggrund/kvalifikationer
Du har en relevant uddannelse indenfor teknik og salg, samt flere års dokumenteret erfaring med salg til IT/Mediabranchen.

Streaming, OTT, workflows, generel IT/IP, WAN, Cloud, SAAS, hybride Storage-løsninger, monitorering, Analytics og ”Big Data”, er hverdagsbegreber for dig?

Din kommercielle og forretningsmæssige interesse, kombineret med din tekniske forståelse gør dig i stand til at kunne addere værdi til vore kunder, vore kunders kunder, og de løsninger vi tilbyder.

Har du kendskab til Broadcast-branchen vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Du tilbydes
Danmon Group er inde i en spændende udvikling og vi samarbejder med nogle af markedets største og mest interessante leverandører.

Du tilbydes derfor en meget spændende og udfordrende stilling med gode personlige udviklingsmuligheder, samt mulighed for at sætte dit eget aftryk på dagligdagen og udviklingen.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt afhængig af din erfaring og kompetencer, samt dine resultater.

Ansøgning
Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at tage kontakt til Jan Bisgaard på 2324 6303 eller jan.bisgaard@danmon.com.

Motiveret ansøgning inklusiv CV sendes til jan.bisgaard@danmon.com.


Danmon Group Danmark A/S er en del af Danmon Gruppen (www.danmon.com) som er en af Europas førende leverandører af audio, video og transmissionsudstyr og digitale medieløsninger.


15/02/17-Key Account Manager - Audio

Markedets stærkeste brands - er du markedets stærkeste KAM?

Danmon Group søger en dedikeret og sælgende medarbejder der får ansvaret for forretningsområdet ”Pro Audio”.

Har du en bred audioerfaring og et godt netværk i branchen, forstår du sproget - både når der tales produkter, men også hvor der er tale om løsninger.

Du vil bl.a. få ansvaret for en række eksisterende strategiske nøglekunder - nogle af markedets største og mest interessante, og din opgave vil være at servicere og supporte disse med henblik på at udvikle vores eksisterende kunderelationer yderligere.

Vi samarbejder allerede med en række af markedets mest interessante leverandører, og du vil have ansvaret for den daglige kontakt til bl.a. Clear-com, Optocore, BroaMan, DiGiCo, Harman/Studer m.fl.

Ansvarsområder
Du bliver salgsansvarlig for det samlede forretningsområde, og skal kunne rådgive og sælge til ”egne kunder”, samt i samarbejde med øvrige salgs-og kundeansvarlige kolleger indgå i salg af Audioløsninger i såvel Broadcast og AV-markedet.

Du bliver desuden ansvarlig for at udvikle Danmon Group yderligere indenfor forretningsområdet, og får således til opgave at udvikle vor kunde, produkt-og leverandørportefølje yderligere.

Kvalifikationer
Du har en relevant baggrund fra audiobranchen, evt. som bruger eller fra producentsiden. Du har en bred teknisk viden og har forståelse for audioløsninger som gør en forskel, som skaber værdi og oplevelser, således at vore kunder kan høre forskellen.

Du er selvkørende, besidder et stort drive og du ved hvad der skal til for at få succes.

Vi forestiller os samtidigt at du er kreativ og god til at kommunikere, idet stillingen ligeledes omfatter markedsføring, gennemførelse af målrettede aktiviteter, events og seminarer.

Du tilbydes
En meget spændende og udfordrende stilling i en velkonsolideret markedsledende international virksomhed med kompetente og erfarne kolleger.

Gennem træning hos vore udenlandske leverandører får du desuden muligheden for at udbygge dine tekniske kompetencer, ligesom du gennem deltagelse i internationale udstillinger får mulighed for hele tiden at holde dig opdateret om produkter og løsninger.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt afhængig af din erfaring og dine kompetencer.

Ansøgning
Motiveret og begrundet ansøgning, bilagt et retvisende CV sendes snarest muligt til: michael.christensen@danmon.com.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Christensen på
telefon: 2840 2252


Danmon Group Denmark A/S og Soundware er en del af Danmon Group (www.danmon.com) som er en af Europas førende leverandører af audio, video og transmissionsudstyr og digitale medieløsninger


15/02/17-Salgskonsulent - AV løsninger

Vi udvider vores aktiviteter og søger nye medarbejdere til at udvikle og varetage salget af en unik serie af nye AV-produkter og -løsninger, baseret på interaktive skærme og nytænkende software.

De nyoprettede stillinger indgår som et væsentligt element i strategien for den fortsatte ekspansion for forretningsområdet Business Solutions, hvor du med direkte reference til ledelsen vil have nedenstående ansvarsområder og arbejdsopgaver.

Ansvarsområder/arbejdsopgaver

 • Identificere relevante målgrupper og aktivt bearbejde potentielle nye kundesegmenter til vores audiovisuelle produktportefølje, som omfatter Avocor (www.avocor.com) og Nureva (www.nureva.com) ved opsøgende salg og opfølgning på salgsleads.
 • Udarbejde oplæg og tilbud på audiovisuelle løsninger, med udgangspunkt i Avocors og Nurevas produktporteføljer, der bygger på et bredt udvalg af markante og nytænkende produkter.
 • Løbende opfølgning på din opbyggede kundeportefølje og din pipeline med potentielle kunder.

Faglige/personlige kvalifikationer

 • Du har solid erfaring med BtB-salg, herunder relationsskabende telefonisk salg, hvor du evner at sælge tekniske løsninger med udgangspunkt i løsningens værdi for kundens forretning.
 • Er i besiddelse af god forretningsforståelse og er drevet af opsøgende salg i en uformel og præstationsorienteret hverdag, hvor du opsøger kunder, skaber tillid og afdækker behov.
 • Du arbejder målrettet, er selvkørende og løsningsorienteret, og trives med udfordringer og tilfredse kunder.
 • Er åben, udadvendt og dynamisk, og trives godt i en lille gruppe af nære kollegaer med hurtige beslutninger og korte kommunikationsveje.

Der tilbydes
En meget spændende og selvstændig stilling i en velkonsolideret markedsledende virksomhed, med kompetente og erfarne kolleger.

Der tilbydes professionelle og personlige udviklingsmuligheder i en branche under konstant udvikling, og du kommer til at arbejde med branchens mest interessante kunder og leverandører. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt afhængig af din erfaring og dine kompetencer.

Yderligere oplysninger/ansøgning
Arbejdsstedet vil være med udgangspunkt i Danmons kontor i Gentofte. Du er velkommen til at kontakte Danmon Business Solutions – direktør Kristian Glahn på tlf: 4596 8808 for at høre nærmere om stillingen.

HCM Partners ApS er konsulent på denne opgave, og en motiveret og begrundet ansøgning, bilagt et retvisende cv, mrk. ”FF881” kan sendes til copenhagen@hcm.partnerssnarest muligt.


Danmon Business Solutions er en dedikeret forretningsenhed som beskæftiger sig med Display, AV Telepresence, samt kommunikationsløsninger til såvel private som offentlige virksomheder og institutioner.
Vi har etableret en markedsledende afdeling der fokuserer på high-end løsninger, store og små, hvor indgående systemkompetencer og professionel projektledelse adderer værdi til den samlede løsning. Opgaverne spænder fra design til implementering samt efterfølgende service og support.


11/01/17-PIVOTCam – nyt camera fra Ross

Ross næste camera vil være et PTZ kamera, som blev vist under IBC 2016.

Det henvender sig til events, POV Broadcasting, uddannelse, videokonferencer og brug i auditorier. Ross PIVOTCam 20 er et 3G 1080p og HDPan/Tilt/Zoom videokamera med et lavt signal støjforhold på 74dB og er udstyret med et Olympus Zoom objektiv 20 x optisk zoom.

RossPivot

Ross PIVOTCam 20 tilbyder VISCA & Pelco kontrol protokoller, men kan også serielt styres fra Ross Videomiksere og DashBoard.

Ross forventer at kameraet kan leveres omkring april 2017. Du kan læse mere om PIVOTCam her


03/01/17-Clear-Com training 2017

Clear-Com afholder i løbet af 2017 et antal brugerkurser i Cambridge.

Kurserne er åbne for alle kunder og brugere af Clear-Com udstyr. Det er gratis at deltage, men rejse og ophold er for egen regning.

Kurserne afholdes i Cambridge, England, der ligger omkring en times kørsel fra Stansted Airport.

Kursus kalender for 2017

2 - dages kursus: Partyline, trådløst og LQ 

 • 20. - 21. Marts
 • 27. - 28. Marts
 • 08. - 09. Maj
 • 15. - 16. Maj
 • 31. Juli - 01. August
 • 07. - 08. August
 • 16.-  17. Oktober
 • 23. - 24. Oktober
 • 13. - 14. November
 • 20. - 21. November 

3 - dages kursus: EHX Matrix 

 • 22. - 24. Marts
 • 10. - 12. Maj
 • 02. - 04. August
 • 18. - 20. Oktober
 • 15. - 17. November

Kontakt os venligst for yderligere information


21/12/16-Nyt virtuelt brugerflade system fra Studer

Studer Glacier Series er et modulært og fleksibelt kontrol brugerflade system til Studer’s broadcastmixer/ audio løsning for on-air brug.

Kontrolfladen er modul opbygget og kan bestå af et grafisk brugerinterface samt et eller flere brugerinterface moduler med fadere og grafisk touch panel. 

Det multi-touch grafiske bruger panel giver en virtualiseret kontrol overflade, som giver brugerne mulighed for at tilpasse den ønskede kontrol efter behov. Studer Glacier Series er fremad og bagud kompatibilitet med Studer DSP platforme.

Flere moduler kan tilføjes forat skabe den optimale kontrol.

StuderGlacier

Læs mere her


16/12/16-XPression kursus i London

Ross Video arrangerer XPression-kursus i London i januar.
 

Kurset er for nybegyndere, og vil give deltagerne grundlæggende færdigheder i brugen af XPression.

Kurset foregår over to dage, 30. - 31. januar, og afholdes hos Ross i de legendariske Pinewood Studios (blandt andet location for James Bond-filmene og dele af de to nyeste Star Wars-film).


 

Kurset er gratis, men deltagerne står selv for omkostninger til rejse og ophold.

xpression
 

Gå til Ross Videos sider for mere info og tilmelding.

Læs mere om XPression her.

 

08/09/16-IBM Cloud Video Services select Danmon Group as partner for the Nordics

IBM recognizes the importance of teaming up with Danmon Group who possess deep domain know how and has a wide customer portfolio within broadcasting and Media & Entertainment and Telco.

Finding a strong partner is vital for building a successful business for the IBM Video Cloud Services. We are therefore very happy to jointly develop this market together in Nordics.

About IBM Cloud Video Services

The IBM Cloud Video Unit was created in January 2016. This was a consequence of the fact that video is growing at a rate higher than any other data type. Researchers estimate that video will exceed 80% of all Internet traffic by 2019.

And, like other forms of unstructured data, it is "dark" – or indecipherable by traditional systems, which means it cannot be effectively managed or exploited. This is where IBM can offer unique value.

IBM Cloud Video brings together innovations from IBM's R&D labs with the cloud video platform capabilities of Aspera, Clearleap and Ustream®. Through the unit, IBM delivers a powerful portfolio of video services that spans open API development, digital and visual analytics, simplified management and consistent delivery across global industries.

IBM Cloud Video supports top media and enterprise companies with reliable video on-demand and streaming services. This combined with IBM Object storage solution (formerly Cleversafe) as object storage for unstructured content (hereunder -video, Voice, Pictures, Xrays) forms a very strong platform for solutions in Media & Entertainment, Oil&Gas, Life Science & Government.

About Danmon Group

Focusing on the broadcast and media sector, Danmon Group offers one of the widest ranges of products from the world’s leading technology developers. Our success stems from the ability to integrate software and hardware into solutions of any scale with the emphasis on reliability, ease of operation, expandability and value for money.

The Danmon Group is recognised for unerring quality and attention to detail, implementing mission-critical projects for broadcasters, media companies and service providers worldwide. Our added value lies in the distribution, sales, support, design, integration and configuration of truly cost-effective media solutions.

Understanding tomorrow's technology needs, we support customer’s investment through close co-operation. Our services, solutions and support infrastructure enable customers to identify and exploit new opportunities whilst increasing efficiency and profitability, and minimizing risk within core business activities.

With offices in Denmark, Sweden, Norway, United Kingdom, Germany, Spain, Portugal, Vietnam, and Dubai, we think globally and act locally. 


 

 

05/08/16-Grass Valley IBC Nyheder

Grass Valley HDX plus og Power Plus 2 til ENG/Studie kamera serien. Med den nye HDX plus kan man forlænge afstanden mellem CCU og HDX Plus via fiber, og strømforsyne kameraet fra HDX Plus via et SMPTE hybridkabel.

HDX plus er kompatibel med både Grass Valley og Sony-kameraer, og hvis den bruges sammen med Power Plus 2 kan dette fungerer den med alle kameraer som har en Anton Bauer eller IDX power plate.

Power Plus 2 benyttes på kameraet i stedet for batteriet, og giver kameraet strøm på op til 200W over 3 kilometer.
 


Features:

 • Kan benyttes med standard single-mode fiberkabel
 • Standard ST, SC, LC, MX eller OpticalCON-kontakter til fiberlink
 • Forlænger den brugbare afstandsgrænse
  HDX Plus til CCU: op til 10 km
  HDX Plus og Power Plus 2 over SMPTE hybridkabel til CCU: op til 3 km
 • Lavt strømforbrug


GV_HDX_Plus_Power_Plus_2_Block_Diagram  GV-HDX_Plus_Output_Derating

Klik på billederne for en større version
 

Du kan læse mere om HDX Plus på Grass Valleys hjemmesider, eller få yderligere information fra os. 

Grass Valley udstiller på stand 1.D11
 

 

23/04/16-Carbonite Solo - The Big Little Switcher

Pakket med alle de funktioner Carbonite brugere er kommet til at kende og elske. Carbonite Solo cementerer sig som ét af de smarteste valg, hvis du ønsker reel produktions power til en overkommelig pris.

Carbonite Black Solo-systemer leveres også med en Xpression LiveCG Software, så du får et komplet produktionssystem med grafik. Der er endda en nem opgradering til Xpression GO, Prime, eller Studio-systemer.

Besøg Ross’ website for at læse mere om den nye 1ME produktions switcher.  


18/04/16-Say hello to AcidCam fra Ross Video

AcidCam, Ross's nye kamera produktserie med et unikt output designet til de udfordringer, som Chroma Key Performance er for Virtual Set produktioner.

Acid kameraerne er designet til maximum HD-performance og tilbyder ”best-in-class” opløsning, følsomhed og signal/støj forhold, samt unikt Ultrachrome HR output.

Med Ross Acid kameraer, bliver spektakulære videobilleder mulige i normale studieproduktioner og virtuelle produktioner, den rene virtuelle virkelighed.

Med introduktionen af  AcidCam produktserien, realiserer Ross Video den komplette produktionsløsning fra capture til det endelige output - alt fra én enkelt leverandør.

Læs mere om Acid kamera serien her


14/04/16-Ross Video og x.news indgår partnership
Ross Video og x.news indgår partnership for at integrere Research og Intelligence Tools med Inception.

Ross Video annoncerer partnership med x.news om at integrere deres research og intelligence tools med Inception News, Ross’ browser baserede newsroom content og editorial system, som integrerer social media i nyhedsproduktion.

Ross and x.news vil sammen tilbyde en problemfri løsning for story research, såvel som tracking fra end-to-end.  

x.news er udviklet som et research module plug-in til Inception, embedded i det browser baserede bruger interface. Journalister vil nu få mulighed for at udføre drag and drop af indhold og projekter mellem de to systemer. 

04/04/16-Ny kamera serie fra Ikegami

UHK-430 er navnet på Ikegamis første kamera i den nye Unicam XE-serie.

Kameraet har tre nyudviklede 4K-native 2/3-tommers CMOS sensorer, som gir fuld 3840x2160 UHD-opløsning, samt dybdeskarpheden som er nødvendig til studio eller udendørsproduktion. Den optiske 3-chip teknologi sørger for at farve aliasing ikke opstår, noget som ofte er et problem med single-chip kameraer.Kameraet er udstyret med en B4 bajonet fatning, så man kan koble på traditionelle 2/3-tommers HD-linser. Ved brug af en SE-U430 expander, passer den til større OB-linser.


Kameraet er konstrueret i to dele, hvilket gør det enkelt at bytte til valgfrie optiske «blokke», for eksempel high frame rate eller super 35-sensorer. Sensor og kamerahovedet kan kobles fra og bruges på støtte anretninger som polecam og jib.UHK-430 er kompakt og veier kun 4,5 kg. Lavt tyngdepunkt og justerbar skulderpude giver kameraet perfekt balanse i håndholdte situationer.

CCU-enheden på 3RU vejer 18,5 kg, og passer godt ind i en SNG eller OB-vogn.Kameraet har Ikegamis nye high-speed videoprossessor «DSP ASIC», med indbygget 16-aksers farvematrix og focus assist-funktion. Videoprossessoren gir højkvalitets billede med lavt strømforbrug, og kan anvendes til HD/4K og også 8K.

Den indbyggede 40Gbps optiske sender/modtager gir fuld båndbredde for 4K-signaloverføring mellem kamera og CCU. Ukomprimeret 4:4:4 signal gir højkvalitets signaler til chroma keying.

Ikegami HDK-97ARRI og HDK-95C er nu 4K-klart. Begge kameraer bruger 4K Super Resolution Converter som gver et simultant 4K output når kameraet opererer i 1080p.

HQLM-3120W er en ny 31.1-tommers 4K-broadcast monitor. Monitoren har 10-bit LED backlit UHD LCD panel og har kontrastratio på 1450:1.


 


31/01/16-Axon opdaterer Synapse systemet til 4K

Axon er i gang med en opdatering af Synapse serien til 4K

Synapse GXG400-410: high end up/down/cross converters
The GXG400/410 are high end up/down/cross converters, also functioning as a 4K (4-wire) up and down conversion. 

Synapse U4T100/140 - 4K (3840x2160) Ultra HD 4 wire toolbox with optional Dolby E processing
The U4T100 and U4T140 are 4K (4-wire) production toolboxes that will ease the challenges of a 4-wire production setup where the left top corner (channel A) is used to carry Vanc and Hanc data like timecode and embedded audio. The UT140 has an additional extra Dolby E encoder and decoder.

Synapse U4U100 - 1080p to 4K (3840 X 2160) 4 wire up converter
The U4U100 is a 1080p to 4K (4-wire) ultra HD up-converter. The low latency unit extracts 4 quadrants out of a 1080p (1920x1080) and scales each individual part into 4 full 1920x1080 pictures.  

Synapse U4D100 - 4K (3840 X 2160) 4 wire to 1080p down converter
The U4D100 is a 4K (4-wire) ultra HD to 3Gb/s (1080p) or 1.5Gb/s (1080i) down converter. The low latency unit combine four 3Gb/s signals (1920x1080) out of the 4K input.
      
Synapse GDR416: 4K input distribution amplifier with 4 reclocked outputs per channel
The GDR416 is a four channel 4K (4-wire), 3Gb/s, HD and SD SDI reclocking distribution amplifier with 4 reclocked outputs per input. 


Læs mere om Synapse 4K modulerne her....


28/01/16-Integrated Display System for TV- & radiostationer

IDS (Integrated Display System) fra TSL er et Digital Signage system, men dedikeret og udviklet til radio og TV stationer.

Konfiguration og styring håndteres fra en Core Server, der gør det muligt at samle flere informationer som tid, cue og on air lamper og for eksempel gæstenavn med henblik på, at præsentere det hele på et og samme display for værten eller andre medvirkende i produktionen.


Der kan defineres flere typer og størrelser af display, eksempelvis en touch skærm, som alle kan brugertilpasses til sted og funktion i huset.

IDS kan selvfølgelig integreres i husets øvrige planlægningsværktøjer og er et friskt og nyt pust til radio og TV produktions huse.

Læs mere om systemet her....


09/12/15-Ross vandt Emmy for OpenGear
 

Emmyen for Technology & Engineering uddeles for 67. gang og Ross er en af de udvalgte vindere. Det blev annonceret i september og uddelingen sker d. 8. januar 2016 i Las Vegas.

OpenGear er Ross Videos åbne modulære platform, som er blevet industristandarden for distribution og konverteringsudstyr til broadcast sektoren.

OpenGear var først i markedet som åben modulær plattform for ti år siden, og består nu af et bredt udvalg af plug-and-play-løsninger fra et stort antal producenter.

 

Læs mere om pristildelingen her.


17/11/15- Ultrix -Ny router serie fra Ross

Ultrix er en kompakt ny router serie, som udfylder hullet mellem grundlæggende og mere avancerede hybrid routere. Ultrix serien håndterer SDI og HD-SDI op til 12GB/s.

Som standard har serien altid 270 Mb/s, men kan ved Ultra Speed licensering bringes til at håndtere op til 12GB/s. ULTRIX er tilgængelig som en eller to rack enheder fra 16x16 I/O op til 72x72 I/O.

De unikke funktioner i denne router er, at du kan kombinere routing, multiviewer, lydbehandling og lyd kontrol uden ekstra hardware. Anvendelse af softwarelicenser åbner op for flere muligheder, der tidligere var forbeholdt større routere. Se blot følgende muligheder:

 • Routing af 270 Mb/s, 1.5 Gb/s, 3 Gb/s og 12 Gb/s video signals i én og samme router.
 • Multiviewer funktionalitet.
 • En kombination af single link eller multi-link interfaces til UHD.
 • Vælg mellem embedded eller discrete audio (Analog, AES, eller MADI) også i samme router.
 • Forskellige video interfaces som HDMI, SDI, Analog, IP, og Fiber understøttes.

Ultrix’s kompakte størrelse gør routeren perfekt til SNG og OB produktion og dens modulære arkitektur gør det muligt at udvide systemet efterhånden som behovet øges.

Se mere på dette link: www.rossvideo.com/routing-systems/ultrix/

Eller ring på 45 96 88 14 for yderligere oplysninger.
 


13/11/15-Ross Video Solid Track

Ross Video har indgået en aftale med SolidAnim om at være den eneste producent og distributør af Solid Track til studie og EFP/EFP produktioner.

Filmindustrien har allerede benyttet Solid Track-teknologien i et par år, men for studie, EFP og ENG produktioner er det en spændende nyhed.
Solid Track er et meget fleksibelt tracking system, der kan anvendes til alle VS produktioner.

Systemet er i drift i løbet af et par minutter. Et lille vid vinklet sporings kamera på blot 150 gram med indbygget Gyro benyttes på produktionskameraet og disse to kameraer samt dataene fra begge kameraer kombineres med objektive data og sendes via et kompakt interfacemodul til en server med Solid Track Realtime Image analyse software.

Solid Track softwaren ”læser” High Contrast reference punkter i optagelses miljøet. I optagelses områder hvor der ikke er nogen eller lav kontrast, kan der benyttes IR markerings enheder som kan placeres diskret i optagelses miljøet. En hurtig kalibrering af de omgivelserne man befinder sig i på produktionsstedet, er alt hvad der behøves.

Sporings kameraet kan placeres på alt fra kran, piedestaler, håndholdte kameraer eller på Steadicam. Solid Track Systemet er let at bruge i mange forskellige miljøer; studioer, koncertsale, stadioner og udendørs lokationer.

Med Solid Track får du en ergonomisk og intuitiv løsning for anvendelse af avancerede visuelle effekter, der håndterer grøn skærm, 3D rendering og komplekse kamerabevægelser m.m.

Ross Video tilbyder komplette end-to-end løsninger både for Virtuel Studie produktion og Augmented Reality produktioner:

Se mere på dette link: www.rossvideo.com/solutions/virtual/virtual-tools/

Eller ring på 45 96 88 14 for yderligere oplysninger. 

 


05/05/15-Hitech nyt - Array og Avita Lite

To nye control systemer så dagens lys på dette års NAB udstilling
Array og Avita Lite.
Array er et ekstremt fleksibelt control system som kan tilpasses individuelt brugerens behov. 

Kontrol panelerne i Array serien er hver i sær konfigurerbare til de behov den enkelte bruger har, på tværs af forskellige produkter som serverer, VTR’s, Cameras, Robotics og meget mere!
Udseende og funktion af hver tast kan let konfigureres af brugeren. 
Og alle paneler har en let læselig skærm og knapperne er bestykket med OLED.
Til et mere workflow krævende miljø kan flere panelere let sættes samme, idet Array panelerne magnetisk sættes side om side sammen og kommuniker via en BUS forbindelse imellem sig. 
Derfor er der kun behov for en power tilslutning og en Ethernet tilslutning til et system!

Se mere her... http://hitechsys.com/array/  


Avita Lite er en kompakt og billigere version af Hitech’s meget succesfulde Avita software baseret og hardware baseret control system.
Avita Lite henvender sig til de brugere, der ønsker stor kontrol over deres video server, men ikke kræver alle Avita seriens omfattende funktionalitet - f.eks styring af flere servere fra et panel eller main / back-up styring. Avita Lite bruger et Array kontrolpanel med indbygget Intel NUC mini PC, 7 "skærm og et transport panel – naturligvis med konfigurerbare taster.


Se mere her.... http://hitechsys.com/avita-broadcast-software/
seneste_nyt.gif

produkter_streg_forside.gif

Account Executive - Teknisk salg - Broadcast IT

Kan du forstå og udvikle IP-løsninger, for såvel nu...

Ledig stilling
15/02/17
prikker_seneste_nyt.gif
Key Account Manager - Audio

Markedets stærkeste brands - er du markedets...

Ledig stilling
15/02/17
prikker_seneste_nyt.gif
Salgskonsulent - AV løsninger

Vi udvider vores aktiviteter og søger nye medarbejd...

Ledig stilling
15/02/17
prikker_seneste_nyt.gif
PIVOTCam – nyt camera fra Ross

Ross næste camera vil være et PTZ kamera, som blev...

11/01/17
prikker_seneste_nyt.gif
Clear-Com training 2017

Clear-Com afholder i løbet af...

03/01/17
prikker_seneste_nyt.gif
Nyt virtuelt brugerflade system fra Studer

Studer Glacier Series er et modulært og fleksibelt...

21/12/16
prikker_seneste_nyt.gif
XPression kursus i London

Ross Video arrangerer XPression-kursus i London i j...

16/12/16
prikker_seneste_nyt.gif
 

tilmeldDK.gif

Nyheder som RSS feed rssfeed.JPG

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere