HomeKontaktPrint siden
Engelsk
Danmon Group
FORSIDE
OM OS
NYHEDER
PRODUKTER
SUPPORT
JOB
KONTAKT
Søg på sitet:
Søg

NYHEDER

 

 

14/06/17-AV-Servicetekniker

Danmon Group Gentofte

Danmon Business Solutions er en dedikeret forretningsenhed som beskæftiger sig med Display, AV Telepresence samt kommunikationsløsninger til såvel private som offentlige virksomheder samt institutioner.

Der fokuseres på løsninger, store og små, hvor systemkompetencer og professionel projektledelse adderer værdi til den samlede løsning. Opgaverne spænder fra design til implementering samt efterfølgende service og support. 

Som led i den fortsatte udvikling søger vi endnu en kompetent teknisk medarbejder, der sammen med det øvrige team varetager service, support og installation af AV løsninger hos nogle af markedets mest interessante virksomheder og institutioner.

Arbejdsopgaver
Dine primære arbejdsopgaver vil omhandle service og support af eksisterende løsninger, samt installationsarbejder i forbindelse med nye projekter og opgaver.

Installations,- og montagearbejder, terminering, test, fejlsøgning, service og forebyggende vedligeholdelsesarbejder, er opgaver som vil indgå i stillingen.

Din baggrund
Vi forventer at du har en relevant teknisk og praktisk baggrund, samt at du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har erhvervet dig et godt kendskab til både teknologier og produkter.
Du er samtidig en god og kvalitetsbevidst håndværker, der leverer installationsarbejder i høj kvalitet og samtidigt kan du selvstændigt påtage dig opgaver ud fra tegninger og anden dokumentation.

Personlige egenskaber
Vi forventer at du sætter kunden i centrum og er fleksibel i forhold til løsning af opgaver. Du kan kommunikere både internt og eksternt, og kan opbygge langvarige professionelle relationer, baseret på pligtopfyldenhed og kvalitet i det udførte arbejde. 

Danmon tilbyder
Vi tilbyder et rigtigt spændende og meget alsidigt job i en markedsledende dansk virksomhed. Du kommer til at arbejde sammen med kompetente og erfarne kolleger, samt markedets mest interessante kunder og leverandører.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt afhængig af din erfaring og dine kompetencer.

Ansøgning

Motiveret ansøgning med cv, mrk. ”Servicetekniker” fremsendes snarest muligt til Kristian.Glahn@danmon.com


14/06/17-AV-Tekniker Montør

Danmon Group Gentofte

Danmon Business Solutions er en dedikeret forretningsenhed som beskæftiger sig med Display, AV Telepresence samt kommunikationsløsninger til såvel private som offentlige virksomheder samt institutioner.
Der fokuseres på løsninger, store og små, hvor systemkompetencer og professionel projektledelse adderer værdi til den samlede løsning. Opgaverne spænder fra design til implementering samt efterfølgende service og support.

Vi søger kompetente tekniske medarbejdere, der sammen med det øvrige faste team varetager installation af AV løsninger hos nogle af markedets mest interessante virksomheder og institutioner.

Arbejdsopgaver
De primære arbejdsopgaver vil omhandle installations- og montagearbejder i forbindelse med nye projekter og opgaver.
Opgaverne vil være koncentreret omkring Storkøbenhavn.

Din baggrund
Vi forventer at du har en relevant teknisk og praktisk baggrund, evt. AV tekniker, elektriker eller lignende, samt at du har erfaring fra en lignende stilling.
Du er samtidig en god og kvalitetsbevidst håndværker, der leverer montage/installationsarbejder i høj kvalitet og du kan selvstændigt påtage dig opgaver ud fra tegninger og anden dokumentation.
Vi forventer at du sætter kunden i centrum og er fleksibel i forhold til løsning af opgaverne. Du kan kommunikere både internt og eksternt, og du leverer kvalitet i det udførte arbejde.

Danmon tilbyder
Vi tilbyder et spændende og fleksibelt job i en markedsledende dansk virksomhed. Du kommer til at arbejde sammen med kompetente og erfarne kolleger, samt markedets mest interessante kunder og leverandører.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt afhængig af din erfaring og dine kompetencer.

Ansøgning
Motiveret ansøgning med cv, mrk. ”AV Tekniker/Montør” fremsendes snarest muligt til Kristian.Glahn@danmon.com


27/04/17-JL Cooper

JLCooper præsenterede flere nyheder på NAB 2017 udstillingen, og som kan leveres fra juli 2017


• JLCooper ion - Compact Broadcast Switcher Panel, MCS6 – Medie Control Station & Atlas – GPI SMART Matrix


JL Cooper


JL IONJLCooper nye "ion", er et lille hardware kontrolpanel som interfacer Blackmagic Design ATEM videomiksere. Ion kan bruges som stand-alone kontrolpanel til ATEM, enten som primær eller sekundær controller. ion er perfekt til mobile, sportslige, uddannelsesmæssige, corporate produktioner og andre applikationer.
Ion kan optræde som HOST så softwareudviklere kan udnytte det som en kontrolflade til brugerdefinerede applikationer. I HOST tilstand kan man styre LCD-skærmen, knap lys og farve og kan bestemme, hvordan controlleren skal interagere med din software.

Se mere her


JL MCS6JLCooper MCS6 er en moderniseret og opdateret version af vores populære MCS3 Media Control Station i et mere kompakt kabinet.
Det velkendte knaplayout og Jog / Shuttle er identisk med MCS3. Den har professionelle transportknapper til optagelse, afspilning, stop, spoling frem og tilbage. Den har 18 fysiske knapper til en række redigeringsfunktioner og V / Stick Navigation Control. Et præcist, optisk kodet joghjul med en koncentrisk transportring giver dig mulighed for at styre lyd eller video.
For software udviklere er MCS6 USB funktionelt identisk med MCS3 USB, men bruger en opdateret FTDI USB Interface. Opdaterede FTDI-drivere er tilgængelige for Windows og Mac, hvilket betyder, at det er nemt at få dine applikationer til at tale direkte til MCS6.
JLCooper mapping software support er kun til Mac. Brug og tilpas de medfølgende tastaturer til avanceret styring af applikationer, herunder Media Composer, Final Cut Pro X, Premiere Pro, Proværktøjer, Logic, Nuendo og andre, eller lav din egen.
Se mere her

JLCooper Atlas GPI er  en programmerbar Smart Switch Matrix og Logic Processor og den ideelle løsning til at korrigere GPI / Tally - inkompatibiliteter.

JL Atlas


Atlas tilbyder 24 TTL / CMOS kompatible indgange med interne pull-ups til +5 volt og refereret til jord på et 25 pin D-sub-stik. Det har også 24 parallelle, opto-isolerede.
D-sub GPI Out-stikket har 24 TTL / CMOS-kompatible udgange, og der er 24 elektrisk isolerede relæudgange.
CMOS GPI udgange kan levere 0 til 5 volt på op til 6 mA og refereres til jord. Relæudgange kan håndtere op til 500 mA @ 200 VDC max. Opto-isolerede indgange og relæudgange bruger højkvalitets flytbare terminalblok (par).
Interface muligheder omfatter CMOS i til CMOS Out, CMOS i Relay Out, Opto-Isolator til CMOS Out og Opto-Isolator In til Relay Out funktionalitet.
Udgange kan programmeres til at bruge et boolesk udtryk for input eller input, herunder funktioner AND, OR og XOR, med inversion af indgange og / eller udgange. Modifikation af output egenskaber omfatter inversion, forsinkelse (op til 999 minutter med millisekund opløsning) og puls (op til 999 minutter med millisekund opløsning).
Se mere her


25/04/17-Axon lancerer "the missing link"

• Axon Synapse NIO440 8-channel bi-directional card

Axon lancerer "the missing link” mellem IP og SDI som blev vist på NAB 2017 udstillingen.


axon


NIO 440 kortet er IP broen til og fra baseband SDI som derved gør det muligt for broadcastere at introducer IP i en eksisterende baseband infrastruktur.
Synapse NIO440 kan håndtere AVB / TSN, S2022 og den nye kommende standard S2110 (TR03). Det understøtter også S2059 (PTP) til synkronisering og timing. Eventuelle andre fremtidige standarder er også inden for dens kapacitet, og kompatibilitet opnås ved fremtidige firmwareopgraderinger.
IO440 er baseret på Axon’s egenudviklede Neuron-kerne, der håndterer alle konverteringer mellem Ethernet / IP og SDI. Neuron-kerne kan nemt udvides med nye formater og standarder og giver derfor uovertruffen fleksibilitet til brugeren. En vigtig faktor for NIO440 er, at det tillader brugen af flere videoformater og Ethernet / IP-standarder på samme tid i enhver kombination.
IO440 tilbyder endda konvertering mellem de forskellige Ethernet / IP-standarder. Neuron-kernen vil også være hjertet af alle nye og kommende Ethernet / IP-relateret produkter fra Axon, som omfatter en kraftig UHD og IP-kompatibel modulopbygget multiview-løsning.

Axon NAB


Læs mere her03/01/17-Clear-Com training 2017

Clear-Com afholder i løbet af 2017 et antal brugerkurser i Cambridge.

Kurserne er åbne for alle kunder og brugere af Clear-Com udstyr. Det er gratis at deltage, men rejse og ophold er for egen regning.

Kurserne afholdes i Cambridge, England, der ligger omkring en times kørsel fra Stansted Airport.

Kursus kalender for 2017

2 - dages kursus: Partyline, trådløst og LQ 

 • 20. - 21. Marts
 • 27. - 28. Marts
 • 08. - 09. Maj
 • 15. - 16. Maj
 • 31. Juli - 01. August
 • 07. - 08. August
 • 16.-  17. Oktober
 • 23. - 24. Oktober
 • 13. - 14. November
 • 20. - 21. November 

3 - dages kursus: EHX Matrix 

 • 22. - 24. Marts
 • 10. - 12. Maj
 • 02. - 04. August
 • 18. - 20. Oktober
 • 15. - 17. November

Kontakt os venligst for yderligere information


21/12/16-Nyt virtuelt brugerflade system fra Studer

Studer Glacier Series er et modulært og fleksibelt kontrol brugerflade system til Studer’s broadcastmixer/ audio løsning for on-air brug.

Kontrolfladen er modul opbygget og kan bestå af et grafisk brugerinterface samt et eller flere brugerinterface moduler med fadere og grafisk touch panel. 

Det multi-touch grafiske bruger panel giver en virtualiseret kontrol overflade, som giver brugerne mulighed for at tilpasse den ønskede kontrol efter behov. Studer Glacier Series er fremad og bagud kompatibilitet med Studer DSP platforme.

Flere moduler kan tilføjes forat skabe den optimale kontrol.

StuderGlacier

Læs mere her


16/12/16-XPression kursus i London

Ross Video arrangerer XPression-kursus i London i januar.
 

Kurset er for nybegyndere, og vil give deltagerne grundlæggende færdigheder i brugen af XPression.

Kurset foregår over to dage, 30. - 31. januar, og afholdes hos Ross i de legendariske Pinewood Studios (blandt andet location for James Bond-filmene og dele af de to nyeste Star Wars-film).


 

Kurset er gratis, men deltagerne står selv for omkostninger til rejse og ophold.

xpression
 

Gå til Ross Videos sider for mere info og tilmelding.

Læs mere om XPression her.

 

05/08/16-Grass Valley IBC Nyheder

Grass Valley HDX plus og Power Plus 2 til ENG/Studie kamera serien. Med den nye HDX plus kan man forlænge afstanden mellem CCU og HDX Plus via fiber, og strømforsyne kameraet fra HDX Plus via et SMPTE hybridkabel.

HDX plus er kompatibel med både Grass Valley og Sony-kameraer, og hvis den bruges sammen med Power Plus 2 kan dette fungerer den med alle kameraer som har en Anton Bauer eller IDX power plate.

Power Plus 2 benyttes på kameraet i stedet for batteriet, og giver kameraet strøm på op til 200W over 3 kilometer.
 


Features:

 • Kan benyttes med standard single-mode fiberkabel
 • Standard ST, SC, LC, MX eller OpticalCON-kontakter til fiberlink
 • Forlænger den brugbare afstandsgrænse
  HDX Plus til CCU: op til 10 km
  HDX Plus og Power Plus 2 over SMPTE hybridkabel til CCU: op til 3 km
 • Lavt strømforbrug


GV_HDX_Plus_Power_Plus_2_Block_Diagram  GV-HDX_Plus_Output_Derating

Klik på billederne for en større version
 

Du kan læse mere om HDX Plus på Grass Valleys hjemmesider, eller få yderligere information fra os. 

Grass Valley udstiller på stand 1.D11
 

 

23/04/16-Carbonite Solo - The Big Little Switcher

Pakket med alle de funktioner Carbonite brugere er kommet til at kende og elske. Carbonite Solo cementerer sig som ét af de smarteste valg, hvis du ønsker reel produktions power til en overkommelig pris.

Carbonite Black Solo-systemer leveres også med en Xpression LiveCG Software, så du får et komplet produktionssystem med grafik. Der er endda en nem opgradering til Xpression GO, Prime, eller Studio-systemer.

Besøg Ross’ website for at læse mere om den nye 1ME produktions switcher.  


18/04/16-Say hello to AcidCam fra Ross Video

AcidCam, Ross's nye kamera produktserie med et unikt output designet til de udfordringer, som Chroma Key Performance er for Virtual Set produktioner.

Acid kameraerne er designet til maximum HD-performance og tilbyder ”best-in-class” opløsning, følsomhed og signal/støj forhold, samt unikt Ultrachrome HR output.

Med Ross Acid kameraer, bliver spektakulære videobilleder mulige i normale studieproduktioner og virtuelle produktioner, den rene virtuelle virkelighed.

Med introduktionen af  AcidCam produktserien, realiserer Ross Video den komplette produktionsløsning fra capture til det endelige output - alt fra én enkelt leverandør.

Læs mere om Acid kamera serien her


14/04/16-Ross Video og x.news indgår partnership
Ross Video og x.news indgår partnership for at integrere Research og Intelligence Tools med Inception.

Ross Video annoncerer partnership med x.news om at integrere deres research og intelligence tools med Inception News, Ross’ browser baserede newsroom content og editorial system, som integrerer social media i nyhedsproduktion.

Ross and x.news vil sammen tilbyde en problemfri løsning for story research, såvel som tracking fra end-to-end.  

x.news er udviklet som et research module plug-in til Inception, embedded i det browser baserede bruger interface. Journalister vil nu få mulighed for at udføre drag and drop af indhold og projekter mellem de to systemer. 

04/04/16-Ny kamera serie fra Ikegami

UHK-430 er navnet på Ikegamis første kamera i den nye Unicam XE-serie.

Kameraet har tre nyudviklede 4K-native 2/3-tommers CMOS sensorer, som gir fuld 3840x2160 UHD-opløsning, samt dybdeskarpheden som er nødvendig til studio eller udendørsproduktion. Den optiske 3-chip teknologi sørger for at farve aliasing ikke opstår, noget som ofte er et problem med single-chip kameraer.Kameraet er udstyret med en B4 bajonet fatning, så man kan koble på traditionelle 2/3-tommers HD-linser. Ved brug af en SE-U430 expander, passer den til større OB-linser.


Kameraet er konstrueret i to dele, hvilket gør det enkelt at bytte til valgfrie optiske «blokke», for eksempel high frame rate eller super 35-sensorer. Sensor og kamerahovedet kan kobles fra og bruges på støtte anretninger som polecam og jib.UHK-430 er kompakt og veier kun 4,5 kg. Lavt tyngdepunkt og justerbar skulderpude giver kameraet perfekt balanse i håndholdte situationer.

CCU-enheden på 3RU vejer 18,5 kg, og passer godt ind i en SNG eller OB-vogn.Kameraet har Ikegamis nye high-speed videoprossessor «DSP ASIC», med indbygget 16-aksers farvematrix og focus assist-funktion. Videoprossessoren gir højkvalitets billede med lavt strømforbrug, og kan anvendes til HD/4K og også 8K.

Den indbyggede 40Gbps optiske sender/modtager gir fuld båndbredde for 4K-signaloverføring mellem kamera og CCU. Ukomprimeret 4:4:4 signal gir højkvalitets signaler til chroma keying.

Ikegami HDK-97ARRI og HDK-95C er nu 4K-klart. Begge kameraer bruger 4K Super Resolution Converter som gver et simultant 4K output når kameraet opererer i 1080p.

HQLM-3120W er en ny 31.1-tommers 4K-broadcast monitor. Monitoren har 10-bit LED backlit UHD LCD panel og har kontrastratio på 1450:1.


 


31/01/16-Axon opdaterer Synapse systemet til 4K

Axon er i gang med en opdatering af Synapse serien til 4K

Synapse GXG400-410: high end up/down/cross converters
The GXG400/410 are high end up/down/cross converters, also functioning as a 4K (4-wire) up and down conversion. 

Synapse U4T100/140 - 4K (3840x2160) Ultra HD 4 wire toolbox with optional Dolby E processing
The U4T100 and U4T140 are 4K (4-wire) production toolboxes that will ease the challenges of a 4-wire production setup where the left top corner (channel A) is used to carry Vanc and Hanc data like timecode and embedded audio. The UT140 has an additional extra Dolby E encoder and decoder.

Synapse U4U100 - 1080p to 4K (3840 X 2160) 4 wire up converter
The U4U100 is a 1080p to 4K (4-wire) ultra HD up-converter. The low latency unit extracts 4 quadrants out of a 1080p (1920x1080) and scales each individual part into 4 full 1920x1080 pictures.  

Synapse U4D100 - 4K (3840 X 2160) 4 wire to 1080p down converter
The U4D100 is a 4K (4-wire) ultra HD to 3Gb/s (1080p) or 1.5Gb/s (1080i) down converter. The low latency unit combine four 3Gb/s signals (1920x1080) out of the 4K input.
      
Synapse GDR416: 4K input distribution amplifier with 4 reclocked outputs per channel
The GDR416 is a four channel 4K (4-wire), 3Gb/s, HD and SD SDI reclocking distribution amplifier with 4 reclocked outputs per input. 


Læs mere om Synapse 4K modulerne her....


28/01/16-Integrated Display System for TV- & radiostationer

IDS (Integrated Display System) fra TSL er et Digital Signage system, men dedikeret og udviklet til radio og TV stationer.

Konfiguration og styring håndteres fra en Core Server, der gør det muligt at samle flere informationer som tid, cue og on air lamper og for eksempel gæstenavn med henblik på, at præsentere det hele på et og samme display for værten eller andre medvirkende i produktionen.


Der kan defineres flere typer og størrelser af display, eksempelvis en touch skærm, som alle kan brugertilpasses til sted og funktion i huset.

IDS kan selvfølgelig integreres i husets øvrige planlægningsværktøjer og er et friskt og nyt pust til radio og TV produktions huse.

Læs mere om systemet her....


09/12/15-Ross vandt Emmy for OpenGear
 

Emmyen for Technology & Engineering uddeles for 67. gang og Ross er en af de udvalgte vindere. Det blev annonceret i september og uddelingen sker d. 8. januar 2016 i Las Vegas.

OpenGear er Ross Videos åbne modulære platform, som er blevet industristandarden for distribution og konverteringsudstyr til broadcast sektoren.

OpenGear var først i markedet som åben modulær plattform for ti år siden, og består nu af et bredt udvalg af plug-and-play-løsninger fra et stort antal producenter.

 

Læs mere om pristildelingen her.


17/11/15- Ultrix -Ny router serie fra Ross

Ultrix er en kompakt ny router serie, som udfylder hullet mellem grundlæggende og mere avancerede hybrid routere. Ultrix serien håndterer SDI og HD-SDI op til 12GB/s.

Som standard har serien altid 270 Mb/s, men kan ved Ultra Speed licensering bringes til at håndtere op til 12GB/s. ULTRIX er tilgængelig som en eller to rack enheder fra 16x16 I/O op til 72x72 I/O.

De unikke funktioner i denne router er, at du kan kombinere routing, multiviewer, lydbehandling og lyd kontrol uden ekstra hardware. Anvendelse af softwarelicenser åbner op for flere muligheder, der tidligere var forbeholdt større routere. Se blot følgende muligheder:

 • Routing af 270 Mb/s, 1.5 Gb/s, 3 Gb/s og 12 Gb/s video signals i én og samme router.
 • Multiviewer funktionalitet.
 • En kombination af single link eller multi-link interfaces til UHD.
 • Vælg mellem embedded eller discrete audio (Analog, AES, eller MADI) også i samme router.
 • Forskellige video interfaces som HDMI, SDI, Analog, IP, og Fiber understøttes.

Ultrix’s kompakte størrelse gør routeren perfekt til SNG og OB produktion og dens modulære arkitektur gør det muligt at udvide systemet efterhånden som behovet øges.

Se mere på dette link: www.rossvideo.com/routing-systems/ultrix/

Eller ring på 45 96 88 14 for yderligere oplysninger.
 


13/11/15-Ross Video Solid Track

Ross Video har indgået en aftale med SolidAnim om at være den eneste producent og distributør af Solid Track til studie og EFP/EFP produktioner.

Filmindustrien har allerede benyttet Solid Track-teknologien i et par år, men for studie, EFP og ENG produktioner er det en spændende nyhed.
Solid Track er et meget fleksibelt tracking system, der kan anvendes til alle VS produktioner.

Systemet er i drift i løbet af et par minutter. Et lille vid vinklet sporings kamera på blot 150 gram med indbygget Gyro benyttes på produktionskameraet og disse to kameraer samt dataene fra begge kameraer kombineres med objektive data og sendes via et kompakt interfacemodul til en server med Solid Track Realtime Image analyse software.

Solid Track softwaren ”læser” High Contrast reference punkter i optagelses miljøet. I optagelses områder hvor der ikke er nogen eller lav kontrast, kan der benyttes IR markerings enheder som kan placeres diskret i optagelses miljøet. En hurtig kalibrering af de omgivelserne man befinder sig i på produktionsstedet, er alt hvad der behøves.

Sporings kameraet kan placeres på alt fra kran, piedestaler, håndholdte kameraer eller på Steadicam. Solid Track Systemet er let at bruge i mange forskellige miljøer; studioer, koncertsale, stadioner og udendørs lokationer.

Med Solid Track får du en ergonomisk og intuitiv løsning for anvendelse af avancerede visuelle effekter, der håndterer grøn skærm, 3D rendering og komplekse kamerabevægelser m.m.

Ross Video tilbyder komplette end-to-end løsninger både for Virtuel Studie produktion og Augmented Reality produktioner:

Se mere på dette link: www.rossvideo.com/solutions/virtual/virtual-tools/

Eller ring på 45 96 88 14 for yderligere oplysninger. 

 


05/05/15-Hitech nyt - Array og Avita Lite

To nye control systemer så dagens lys på dette års NAB udstilling
Array og Avita Lite.
Array er et ekstremt fleksibelt control system som kan tilpasses individuelt brugerens behov. 

Kontrol panelerne i Array serien er hver i sær konfigurerbare til de behov den enkelte bruger har, på tværs af forskellige produkter som serverer, VTR’s, Cameras, Robotics og meget mere!
Udseende og funktion af hver tast kan let konfigureres af brugeren. 
Og alle paneler har en let læselig skærm og knapperne er bestykket med OLED.
Til et mere workflow krævende miljø kan flere panelere let sættes samme, idet Array panelerne magnetisk sættes side om side sammen og kommuniker via en BUS forbindelse imellem sig. 
Derfor er der kun behov for en power tilslutning og en Ethernet tilslutning til et system!

Se mere her... http://hitechsys.com/array/  


Avita Lite er en kompakt og billigere version af Hitech’s meget succesfulde Avita software baseret og hardware baseret control system.
Avita Lite henvender sig til de brugere, der ønsker stor kontrol over deres video server, men ikke kræver alle Avita seriens omfattende funktionalitet - f.eks styring af flere servere fra et panel eller main / back-up styring. Avita Lite bruger et Array kontrolpanel med indbygget Intel NUC mini PC, 7 "skærm og et transport panel – naturligvis med konfigurerbare taster.


Se mere her.... http://hitechsys.com/avita-broadcast-software/
seneste_nyt.gif

produkter_streg_forside.gif

AV-Servicetekniker

Danmon Group Gentofte

Søges
14/06/17
prikker_seneste_nyt.gif
AV-Tekniker Montør

Danmon Group Gentofte

Freelance søges
14/06/17
prikker_seneste_nyt.gif
JL Cooper

JLCooper præsenterede flere nyheder på NAB 2017 uds...

27/04/17
prikker_seneste_nyt.gif
Axon lancerer "the missing link"

• Axon Synapse NIO440 8-channel bi-directional card...

25/04/17
prikker_seneste_nyt.gif
Clear-Com training 2017

Clear-Com afholder i løbet af...

03/01/17
prikker_seneste_nyt.gif
Nyt virtuelt brugerflade system fra Studer

Studer Glacier Series er et modulært og fleksibelt...

21/12/16
prikker_seneste_nyt.gif
XPression kursus i London

Ross Video arrangerer XPression-kursus i London i j...

16/12/16
prikker_seneste_nyt.gif
 

tilmeldDK.gif

Nyheder som RSS feed rssfeed.JPG

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere