Emne:

Trends In The Media Market

Billede:
Trends
Kort tekst (introtekst):
Trends In The Media Market
Tekst:


Med overskriften “Trends in the Media Market” afviklede Danmon 24. januar, et rigtigt godt besøgt event i København med danske og internationale talere. Vi valgte at fokusere på udvalgte emner som mange i medie industrien har interesse for: Kunstig intelligens/AI, Cloud strategi, Objekt baseret storage og hybride workflows, Disaster Recovery samt Business Continuity løsninger.


Doug Clark IBM ww leader for Watson og Cognitive services gav et spændende indblik i på hvordan AI og Watson kan anvendes i medie industrien og hvordan anvendelse af skalerbare cloud løsninger kan bidrage til en mere smidig produktion. Kim Gregers Techical Advocate IBM fortalte om hvad Objekt baseret storage er og om de mange fordele Object Storage giver. Danmon ser et hastigt voksende behov for en mere intelligent måde at håndtere storage på og her er Paul Glasgow fra Marquis Broadcast (UK) præsenterede hybrid-ground produktions workflows samt Disaster Recovery og Business Continuity for medie produktion.


”Vi kommer til at lave mange flere videns baserede events” fortæller Benny Schwaner, som er Head Of New Media divisionen i Danmon.  ”Vi oplever stor interesse fra kunder i både Danmark, Norge og Sverige som ønsker kvalificeret hjælp til at styre og udvikle den digitale transformation som udvikler sig med stor hast over alt.”


”New Media divisionen arbejder på tværs af vores nordiske selskaber og har stærke kompetencer indenfor digitale løsninger og viden om business og digital transformation. Vi arbejder med Media Workflow Logistics, Content Rights Management, Water Marking, End-user experience & probing-monitoring, Objekt Storage, Streaming og fast media file transfer løsninger og meget mere” slutter Benny Schwaner.


Hvis du vil vide mere om Danmon New Media så kontakt os gerne:

Gustav Clausen 
Head of Marketing

Mobile: +45 23430101
gustav.clausen@dantechnologies.com

  Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


  Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

  Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal, Dubai og Vietnam.


  Find os i det øvrige Skandinavien:

  Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

    ibmpartner