Banner side 3-1 BS

Video Router, Multiviewer Video & produktions servere

axon

Axon

Axon er en af pionerene indenfor banebrydende teknologibedrifter. I løbet af de sidste 30 år er Axon vokset fra deres base i Holland til at blive en global leder inden for broadcastnetværksinfrastruktur; betroet af tv-stationer, netoperatører og serviceudbydere til at drive, kontrollere og overvåge kritiske operationer med pålidelige  og omkostningseffektive løsninger.
Ross-Logo


ROSS

Ross er en af de mest succesrige producenter indenfor branchen gennem de sidste år.

Med egne nye produktudviklinger samt opkøb af en række mindre selskaber, har Ross med utrættelig energi og kreativitet, skabt en række helt unikke produkter og løsninger som udfordrer markedet. Produkter som Carbonite og Acuity billedmixere, XPression grafikløsninger, PIVOT PTZ kameraserien, Furio Robotics, Social media, samt en helt ny lancering,- Graphite,- all in a box, for blot at nævne nogle enkelte af deres  mange spændende løsninger.

Ross er garanti for nye og forbedrede løsninger som skaber værdi for de fleste produktionsmiljøer, og altid løsninger på et prismæssigt konkurrencedygtigt niveau.evs_logo_tilpasset

EVS

Ingen live sports produktion uden EVS. Gennem ekstrem kvalitet, stabilitet og workflow har EVS sat sig tungt på den  del af markedet som arbejder med Live, replay og slowmotion.harmonic_logo

Harmonic

Video Delivery og infrastruktur er synonymt med Harmonic, der leverer løsninger der sikrer distributionen af indhold på en hvilken som helst platform, og i hvilket som helst format. Harmonic tilbyder bl.a. løsninger indenfor HEVC (High effieciency Video Coding), komprimering af Ultra HD video via Cloud til OTT.


Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal, Dubai og Vietnam.


Find os i det øvrige Skandinavien:

Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

  ibmpartner