HomeKontaktPrint siden
Engelsk
Danmon Group
FORSIDE
OM OS
NYHEDER
PRODUKTER
SUPPORT
JOB
KONTAKT
Søg på sitet:
Søg
Salgskonsulent - AV løsninger

Vi udvider vores aktiviteter og søger nye medarbejdere til at udvikle og varetage salget af en unik serie af nye AV-produkter og -løsninger, baseret på interaktive skærme og nytænkende software.

De nyoprettede stillinger indgår som et væsentligt element i strategien for den fortsatte ekspansion for forretningsområdet Business Solutions, hvor du med direkte reference til ledelsen vil have nedenstående ansvarsområder og arbejdsopgaver.

Ansvarsområder/arbejdsopgaver

  • Identificere relevante målgrupper og aktivt bearbejde potentielle nye kundesegmenter til vores audiovisuelle produktportefølje, som omfatter Avocor (www.avocor.com) og Nureva (www.nureva.com) ved opsøgende salg og opfølgning på salgsleads.
  • Udarbejde oplæg og tilbud på audiovisuelle løsninger, med udgangspunkt i Avocors og Nurevas produktporteføljer, der bygger på et bredt udvalg af markante og nytænkende produkter.
  • Løbende opfølgning på din opbyggede kundeportefølje og din pipeline med potentielle kunder.

Faglige/personlige kvalifikationer

  • Du har solid erfaring med BtB-salg, herunder relationsskabende telefonisk salg, hvor du evner at sælge tekniske løsninger med udgangspunkt i løsningens værdi for kundens forretning.
  • Er i besiddelse af god forretningsforståelse og er drevet af opsøgende salg i en uformel og præstationsorienteret hverdag, hvor du opsøger kunder, skaber tillid og afdækker behov.
  • Du arbejder målrettet, er selvkørende og løsningsorienteret, og trives med udfordringer og tilfredse kunder.
  • Er åben, udadvendt og dynamisk, og trives godt i en lille gruppe af nære kollegaer med hurtige beslutninger og korte kommunikationsveje.

Der tilbydes
En meget spændende og selvstændig stilling i en velkonsolideret markedsledende virksomhed, med kompetente og erfarne kolleger.

Der tilbydes professionelle og personlige udviklingsmuligheder i en branche under konstant udvikling, og du kommer til at arbejde med branchens mest interessante kunder og leverandører. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt afhængig af din erfaring og dine kompetencer.

Yderligere oplysninger/ansøgning
Arbejdsstedet vil være med udgangspunkt i Danmons kontor i Gentofte. Du er velkommen til at kontakte Danmon Business Solutions – direktør Kristian Glahn på tlf: 4596 8808 for at høre nærmere om stillingen.

HCM Partners ApS er konsulent på denne opgave, og en motiveret og begrundet ansøgning, bilagt et retvisende cv, mrk. ”FF881” kan sendes til copenhagen@hcm.partnerssnarest muligt.


Danmon Business Solutions er en dedikeret forretningsenhed som beskæftiger sig med Display, AV Telepresence, samt kommunikationsløsninger til såvel private som offentlige virksomheder og institutioner.
Vi har etableret en markedsledende afdeling der fokuserer på high-end løsninger, store og små, hvor indgående systemkompetencer og professionel projektledelse adderer værdi til den samlede løsning. Opgaverne spænder fra design til implementering samt efterfølgende service og support.

Monitorer LCD
Planars nye professionelle ...
produkter_streg_forside.gif
Convertere

Miranda Kaleido Solo er en sta...

produkter_streg_forside.gif
Pris fra 10.400,- dkr.
Video webinars
Har du lidt tid, så kan du blive klogere ganske g...
produkter_streg_forside.gif
Monitorer LCD
Ny Ikegami LCD monitor til f...
produkter_streg_forside.gif
Prisen er 7.500,- dkr.
Storage løsninger
Editshares nye mid-range shared storage system ha...
produkter_streg_forside.gif

seneste_nyt.gif

produkter_streg_forside.gif

AV-Servicetekniker

Danmon Group Gentofte

Søges
14/06/17
prikker_seneste_nyt.gif
AV-Tekniker Montør

Danmon Group Gentofte

Freelance søges
14/06/17
prikker_seneste_nyt.gif
JL Cooper

JLCooper præsenterede flere nyheder på NAB 2017 uds...

27/04/17
prikker_seneste_nyt.gif
Axon lancerer "the missing link"

• Axon Synapse NIO440 8-channel bi-directional card...

25/04/17
prikker_seneste_nyt.gif
Clear-Com training 2017

Clear-Com afholder i løbet af...

03/01/17
prikker_seneste_nyt.gif
Nyt virtuelt brugerflade system fra Studer

Studer Glacier Series er et modulært og fleksibelt...

21/12/16
prikker_seneste_nyt.gif
XPression kursus i London

Ross Video arrangerer XPression-kursus i London i j...

16/12/16
prikker_seneste_nyt.gif

tilmeldDK.gif

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere