Emne:

Danmon Group deltager på Mobile World Congress i Barcelona 26. februar - 1. marts 2018

Billede:
MWC-2
Kort tekst (introtekst):
Mobile World Congress er verdens største event for mobilindustrien.
Tekst:

Med mere end 108.000 deltagere og 2.300 udstillere er Mobile World Congress verdens største event for mobilindustrien.


Danmon New Media division, som arbejder med digital transformation og business automation løsninger på tværs af Danmark, Norge og Sverige, har valgt at deltage i årets MWC. "Vi  oplever en stigende efterspørgsel på content rights management og watermarking løsninger fra mobil og fiber leverandører og andre som har OTT løsninger i drift" fortæller Jan Bisgaard og fortsætter "Danmon er certificeret Verimatrix partner og Nordic Watermarking Competence Center" derfor inviterer vi kunder sammen med Verimatrix.

Der er også et stort ønske om løbende at få live bruger data ind fra OTT platformen, vel at mærke faktuelle bruger data som fortæller præcist hvordan brugeren oplever servicen ud fra en række opsatte parametre. Danmon leverer sammen med Witbe robot teknologi som 24x7 kan operere alle typer af platforme på alle typer af netværk" fortæller Benny Schwaner som ligeledes er at finde på MWC. "Cloud video og anvendelse af AI,  cognitive services og Meta data analytics, er at andet område som vi oplever stor interesse for afslutter Benny Schwaner. Danmon er Nordisk forretningspartner med IBM i medie- og underholdningsindustrien og indbyder derfor også til forretnings snak  med IBM..


Skal du til MWC? Så lad os mødes og snakke forretning

Få din aftale nu og book os og vores partnere for en samtale - (Klik her)


  Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


  Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

  Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal, Dubai og Vietnam.


  Find os i det øvrige Skandinavien:

  Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

    ibmpartner