Emne:

AIR-serien fra Aviwest

Billede:
Air_series
Kort tekst (introtekst):
Tekst:

AIR-serien fra AVIWEST er det seneste skud på stammen af mobile H.265 / HEVC (og H.264 / AVC) sender til nyheder, sports- eller andre live hændelser fra alle steder rundt om i verden, samt web streaming til sociale netværk.


Designet af AIR-serien er meget kompakt, udført i et robust kabinet og passer fint til de seneste mindre kameratyper som anvendes af VJ’s og one-mand-bands. AIR-serien har et internt genopladeligt batteri med en driftstid på op til 3 timers kontinuerlig brug. AIR-serien har et bredt udvalg af lyd- og videotilslutninger og understøtter den seneste og mest moderne H.265 / HEVC codec teknologi. Det giver optimal HD- og SD-video kvalitet med et lavt data forbrug og lav forsinkelse (ned til 0,5 sek.). De enheder i AIR-serien som kan operere på 3G / 4G-LTE netværk har 2 indbyggede sim-kort læsere og 2 eksterne USB tilslutninger for sim-kort modem. De opererer i AVIWEST’ SafeStreams© teknologi, som er en intelligent IP bonding algoritme, der selv i meget ustabile og ikke-administrerede netværk giver sikkerhed for, at signalet sendes hjem i en høj kvalitet.


AIR-serien dækker et bredt udvalg af scenarier, herunder live-udsendelse med (eller uden) samtidig optagelse på interne SD-kort. Hvis det ikke er en live transmission, kan der optages på det interne SD-kort og så sende optagelsen hjem til stationen på et senere tidspunkt, når netværket eller tiden tillader det eller, hvis man i stedet ønsker, at sende hjem via et tilgængeligt Wi-Fi netværk i stedet for, at anvende 3G / 4G-LTE netværk. Videofilen kan overføres i sin fulde længde eller redigeres til den ønskede længden inden den sendes hjem. Alle disse operationer er nemme, at udføre på den indbyggede display.


Klik her for mere information


Kontakt
Henrik Prom 
Key Account Manager, Professional Products 
Phone: (45) 45 96 88 12 or (45) 23 47 90 15 
Mail: henrik.prom@danmon.com

Prom


  Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


  Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

  Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal, Dubai og Vietnam.


  Find os i det øvrige Skandinavien:

  Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

    ibmpartner