Emne:

Danmon Group søger salgsleder/salgschef til Danmon Business Solutions

Billede:
salgsleder
Kort tekst (introtekst):
Tekst:

Er du en succesfuld sælger eller Key Account Manager med erfaring indenfor præsentations- og kommunikationsløsninger og ønsker du større ansvar og indflydelse?


 Få succes som salgsleder/salgschef hos en velrenommeret leverandør af AV/IT-løsninger.

 

 Danmon Group A/S søger en ambitiøs og kommercielt fokuseret medarbejder til forretningsområdet ”Business Solutions”. Med udgangspunkt fra vort kontor i Gentofte får du ansvaret for udviklingen af samarbejdet med en række af markedets mest interessante virksomheder og institutioner. Du skal lede et team af erfarne og meget kompetente medarbejdere og frem for alt får du hands on og ansvar for salg og udvikling af nye kunderelationer.

Vi forventer, at du har AV-branchekendskab og dokumenteret erfaring fra lignende BtB-løsningssalg til virksomheder og de største uddannelsesinstitutioner. Du kender betydningen af salgets mange forskellige faser og hvilke indsatser, der er forudsætningen for at skabe resultater. Du har indsigt i tekniske løsninger, og du har forståelse for, hvordan en øget digitalisering kan skabe nye muligheder og værdi for vore kunder.


Dine primære opgaver

I rollen som salgsleder/salgschef får du ansvaret for afdelingens samlede budgetter og resultater samt ansvar for den daglige ledelse og coaching af afdelingens medarbejdere.


Du får ansvar for planlægning og gennemførelse af salgs- og marketingsaktiviteter, og du går forrest med hensyn til selv at levere på egne kunder og markedssegmenter.


Med andre ord; du får en unik mulighed for at have ansvaret for ”din egen butik” og derigennem muligheden for personlig udvikling og indflydelse.

Om dig


For at få succes i rollen kræver det, at du kan holde mange bolde i luften ad gangen. Du kan levere resultater på egne ansvarsområder og gennem motivation, coaching og ledelse kan du sikre, at dine kolleger også kommer i mål på deres respektive ansvarsområder.


Du har et udpræget ”huntergen”, men kender betydningen af et tæt samarbejde med kolleger, leverandører, kunder og øvrige interessenter.


Vi forestiller os desuden, at du har:

•  Store ambitioner om at udvikle dig og få endnu større ansvar og indflydelse.
•  Erfaring med ledelse af et mindre team.
•  Et drive og et engagement, der differentierer dig i forhold til andre ansøgere.
•  En struktureret tilgang til gennemførelse af dine primære opgaver.
•  Gode kommunikative færdigheder og at du kan begå dig på alle niveauer.
•  3-4 års erfaring med løsnings- eller projektsalg - gerne fra AV-branchen.


Ansættelsestidspunkt
 Snarest muligt.

 

Ansættelsessted
 Gentofte.

 

Ansøgning
 Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, så er du måske vor kommende medarbejder, som vi vil tilbyde attraktive og konkurrencedygtige vilkår. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Direktør Michael Christensen på tlf. 28 40 22 52

.

Send din ansøgning med CV snarest muligt og senest den 25. maj 2018 til følgende e-mailadresse: salgsleder@danmon.com 


  Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


  Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

  Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal, Dubai og Vietnam.


  Find os i det øvrige Skandinavien:

  Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

    ibmpartner