Emne:

Danmon Group søger Key Account Manager

Billede:
Key Account
Kort tekst (introtekst):
Tekst:

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der har sine rødder i broadcast TV og telcoindustrien og brænder du for at komme til at arbejde med salg af de nyeste teknologier inden for OTT, storage, kunstig intelligens, Digital Rights Management, Workflow Automation og andre spændende områder i et marked, hvor teknologiudviklingen går stærkt?

Du arbejder måske allerede i dag med salg af digital teknologi og måske har du erfaring i at omsætte markedsdrivere som cloud og digital business transformation til salg.

Danmon tilbyder
Vi tilbyder et spændende og alsidigt job på konkurrencedygtige vilkår, i en markedsledende international virksomhed med adresse i Gentofte nord for København. Du kommer til at arbejde med markedets mest interessante kunder inden for broadcast, TV og telco-sektoren. Vi tilbyder et job, hvor du kommer til at arbejde med kunder som ønsker sparring lige fra forbedring og optimering af eksisterende workflows, til helt nye kommercielle tiltag som kan imødekomme kravene, fra det hastigt udviklende digitale broadcast marked.

Dit ansvarsområde vil dække hele Danmark samtidig med, at du bliver en vigtig del af vores nordiske team, hvor viden- og ideudveksling og dit feedback fra markedet vil have en fremtrædende plads. Du vil opleve en uformel omgangstone med masser af humor og gejst. Vi elsker at fejre vores resultater, da vi tror på at succes avler succes.

Jobbet giver dig stor frihed til selv at påvirke og planlægge din hverdag. Du får et stærkt bagland med dedikerede kolleger, der altid kan hjælpe og en hverdag med masser af afveksling, kundemøder og klare mål at gå efter. Du skal påregne at deltage på messer i Europa og USA.

Din baggrund:

• Du har nogle års erfaring inden for BtB digital teknologi-løsningssalg og er god til at kortlægge og forstå kundens værdikæde og forretning for derigennem at identificere salgspotentiale.


• Du har med målrettethed skabt succes med løsningssalg og er god til at skabe og udbygge relationer med på højt niveau.


• Du har et højt drive og virkelyst, du går den ekstra mil og brænder for at skabe resultater igennem værdiskabende salg.


• Du brænder for opsøgende salg til nye kunder og tager gerne en ringedag eller to om ugen.


• Du tager ansvar for egen succes og arbejder målrettet på at blive Danmons bedst performende sælger.


Send dit CV og ansøgning på keyaccountmanager@danmon.com, hvor du motiverer din ansøgning samt fortæller, hvad du kan bridrage med til Danmon Group. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til direktør Christoffer Kay på 4596 8850.


  Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


  Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

  Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal, Dubai og Vietnam.


  Find os i det øvrige Skandinavien:

  Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

    ibmpartner