Banner side 3-1 BS

Billedmixers

460ae84fbe9800ad03ebc5c943781d0c


EVS

Ingen live sports produktion uden EVS. Gennem ekstrem kvalitet, stabilitet og workflow har EVS sat sig tungt på den  del af markedet som arbejder med Live, replay og slowmotion. DYVI Software-defined live production switcher.
Dens GPU-baserede arkitektur giver fremragende fleksibilitet, skalerbarhed og kreativitet, der passer til alle dine produktionsprocesser. Med sit fuldt konfigurerbare panel og intuitive brugergrænseflade giver Dyvi mulighed for hurtig betjening af komplekse multilayerede videoopsætninger med et tryk på en knap.
Ross-Logo


ROSS

Ross er en af de mest succesrige producenter indenfor branchen gennem de sidste år.

Med egne nye produktudviklinger samt opkøb af en række mindre selskaber, har Ross med utrættelig energi og kreativitet, skabt en række helt unikke produkter og løsninger som udfordrer markedet. Produkter som Carbonite og Acuity billedmixere, XPression grafikløsninger, PIVOT PTZ kameraserien, Furio Robotics, Social media, samt en helt ny lancering,- Graphite,- all in a box, for blot at nævne nogle enkelte af deres  mange spændende løsninger.

Ross er garanti for nye og forbedrede løsninger som skaber værdi for de fleste produktionsmiljøer, og altid løsninger på et prismæssigt konkurrencedygtigt niveau.


Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal og Vietnam.


Find os i det øvrige Skandinavien:

Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

  ibmpartner

Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Læs mere her
Accepter cookies