• Slider-DBS-studie
  Tv-studier og avanceret AV-teknologi er ikke længere kun for professionelle
  Klik her og se mere
 • Crestron_slider
  Læs den spændende historie om dette kæmpe projekt fra DTU
  Klik her og se mere
 • Crestron2_slider
  Nogle prøver at leve med det - Danmon har en løsning!
  Vi levere dynamisk lydoplevelse til dit møderum

Professionelle AV løsninger, AV installationer og AV udstyr


Vi rådgiver, designer og implementerer professionelle AV løsninger til dig, så du kan fokusere på din kommunikation. Vi kan levere komplette løsninger fra ide til udførelse og vi sikrer, at du får den løsning, der er helt rigtig for dig.


Vi er en af Danmarks førende leverandører af kommunikations - og præsentationsløsninger. ”Business Solutions” er en dedikeret forretningsenhed i Danmon Group med særligt fokus på at designe og implementere markedets mest innovative AV løsninger.


Vi rådgiver, designer og implementerer professionelle løsninger til dig skræddersyet til netop dine behov - kontakt os på info@danmon.dk eller på 

45 96 88 00 for at høre mere.


Din samarbejdspartner inden for AV løsninger

Vi er din samarbejdspartner, når du har brug for AV løsninger og AV udstyr. Hos Danmon Group er vores vigtigste og fornemste opgave at optimere din kommunikation. Vi har mere end 40 års erfaring og ved derfor, hvordan tekniske problemer og halve løsninger kan påvirke din kommunikation og dermed også dine resultater. 

Budskabet står du for, men den tekniske løsning står vi 100 % inde for. Vi leverer kommunikations- og præsentationsløsninger, som sikrer, at dine budskaber får den opmærksomhed, de fortjener. 


Løsninger til ethvert behov

Hos Danmon Group “Business Solutions” kan vi levere løsninger til de fleste behov. Først skal vi have afklaret, hvad du har brug for og til hvilket formål. Derefter finder vi i fællesskab frem til hvilke AV installationer, AV løsninger og AV udstyr, vi skal hjælpe dig med. 


Vi kan levere professionelle AV løsninger og professionelt AV udstyr både til små og store behov. Vi kan hjælpe dig med totalentrepriser, hvor vi påtager os det samlede ansvar fra design til implementering. 


Vi leverer skræddersyede AV løsninger, og kan derfor levere professionelt AV udstyr til mødelokaler eller AV udstyr til konferencer, der er tilpasset præcis dine faciliteter. Vi leverer og repræsenterer desuden en håndfuld unikke produkter og løsninger, der sikrer, at din kommunikation får det optimale fokus.


Din kommunikation er vores fokus

Vores fokus er altid at opfylde dit behov, så din kommunikation er optimal og dit budskab har alle forudsætninger for at nå ud til målgruppen.

Vi er først tilfredse, når vi har givet dig de optimale professionelle AV løsninger, formidlet i et sprog, så alle kan forstå det og tage udstyret i brug. 

Ring på 45 96 88 00 for mere information og en snak om mulighederne.


Løsninger

Vi leverer løsninger, - store og små.
Fra totalentrepriser hvor vi påtager os det samlede ansvar fra design til implementering, til løsninger der omfatter det enkelte auditorie eller det enkelte møderum.
Vi leverer og repræsenterer desuden en håndfuld unikke produkter og løsninger der sikrer at din kommunikation får den optimale fokus.


Totalentrepriser

dbs_tivoli_800

Gennem de sidste 5 år har vi designet og implementeret løsninger til de største danske virksomheder, til landets mest succesfulde hotel og konferencecentre, samt løsninger til landets mest innovative uddannelsesinstitutioner.

Boardroom, auditorier, møde og kontrolrumsløsninger

dbs_audit_800
Integrerede løsninger til det eksklusive Boardroom, det funktionelle Auditorie og det multianvendelige møderum, er blandt de mange løsninger vi har leveret. Uanset om budskaber skal leveres på en 200” LED skærm eller på en 80” monitor, så er det vigtigt at pointen i dit budskab ikke bliver forstyrret af udefra kommende elementer, eller af teknik der ikke fungere optimalt.

Videokonference & interaktive platforme

dbs_video_800
Unified communication eller collaboration, - vi implementerer videokonference løsninger og Microsoft Teams for nem og ubekymret kommunikation uanset hvilken platform du benytter, og uanset hvor du befinder dig.

Corporate TV studie

That_Lot_studio---1200-x-627

Danmon Group Business Solutions har årelang erfaring med design, levering og installation af Corporate TV studier.  

I tæt dialog med jer sikrer vi, at I far den bedst tænkelige studieløsning, med fokus på jeres virksomheds nuværende og kommende behov.

Udvalgte referencer

Vore kunder er vort vigtigste succeskriterie.

Vi måler vor succes på vore kunders tilfredshed.
Vi sætter en ære i at levere den aftalte løsning, til den aftalte tid, i den aftalte kvalitet og til den aftalte pris.


Seneste nyheder

Kategori:
Nyhed
Kort tekst:
Klik for at læse mere om det spændende produkt 
Kategori:
Nyhed
Kort tekst:
Læs den spændende historie om dette kæmpe projekt fra DTU 
Kategori:
Nyhed
Kort tekst:
"Microflex Complete Wired & Wireless" fra Shure In"


Vil du modtage vores nyhedsbrev så tilmeld dig venligst her på siden.

Vi har en ambition om at udsende et nyhedsbrev hver måned.


Danmon Group A/S
- en integreret del af Dan Technologies A/S koncernen


Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal og Vietnam.

Sammen er vi mere end 140 medarbejdere der leverer løsninger indenfor professionelt TV, video, lyd, data, transmissionsudstyr, samt præsentations- og kommunikationsløsninger til virksomheder og institutioner.


Besøg Danmon Group

KUNDER
dbs-footerLogoer

Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk

Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Læs mere her
Accepter cookies