That_Lot_studio---1200-x-627

Corporate Tv Studie

Hvordan kommunikerer du med omverdenen?

Tv-studie og avanceret AV-teknologi er ikke længere kun for professionelle. Mange større virksomheder og uddannelsesinstitutioner har for længst fået øjnene op for, at de selv kan producere tv-indhold af høj kvalitet.


I de større virksomheders domiciler har mødelokaler og auditorier fået følgeskab af specialindrettede tv-studier, hvorfra virksomheden kan levere professionelt tv-indhold af høj kvalitet til omverdenen eller internt til afdelinger andre steder i Danmark eller resten af verdenen.


Streaming og virtuel kommunikation produceret i egne studier og via egne AV-Systemer

I Danmon Group ser vi en stigende efterspørgsel på Corporate tv-studie løsninger, som gør virksomhederne i stand til at kommunikere professionelt og nærværende til deres organisationer og omverdenen.


Coporate Tv-studie internt i organisationen og til resten af verden. Et Corporate tv-studie er et vigtigt strategisk værktøj, og derfor er det også essentielt, at den valgte studieløsning modsvarer organisationens nuværende behov.  


Løsninger, der gavner din forretning

Vi leverer interaktive studier, flader og software, der øger både samarbejde, kommunikation og innovation på en helt ny og anderledes måde. Løsninger, der samtidig øger effektiviteten og i sidste ende gavner dinforretning.


I tæt dialog sammen med jer - er vi klar til at rådgive og sikre, at I får den bedst tænkelige studieløsning, med fokus på jeres virksomheds nuværende og kommende behov.


Vi påtager det fulde ansvar for;

  • Design og implementering
  • Fleksible service og support aftaler
  • Back-up-løsninger
  • Forebyggende vedligeholdelse
  • Træning og uddannelse af brugere


Professionel rådgivning og opgaveløsning

Når vi rådgiver dig om, hvilket corporate tv-studie du skal investere i, tager vi altid udgangspunkt i den specifikke situation og dine specifikke behov. Vi lytter til dig og rådgiver dig. På den måde er du sikker på, at det udstyr, vi anbefaler dig, opfylder de krav og forventninger, du har.


Kontakt Peter Nikolaj Trkna på peter.nikolaj.trnka@danmon.com eller på 45 96 88 11 og tag en snak om dine behov og vores løsninger.

Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk

Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Læs mere her
Accepter cookies