Boardrooms, auditorier, møde og kontrolrumsløsninger m.m.

Vi leverer integrerede løsninger med LED væg

Hos Danmon kan vi levere LED væg til det eksklusive boardroom, det funktionelle auditorium og det multianvendelige møderum. Vi har erfaring med professionelle løsninger med LED vægge til alle størrelser og funktioner (møder, konference mv.) og leverer altid integrerede løsninger.


Kontakt os på info@danmon.dk eller på 45 96 88 00 for at høre mere om løsninger og hvordan vi hjælpe dig.


Dit budskab skal ikke forstyrres af udefrakommende elementer

Uanset om budskaberne skal leveres på en 200” LED væg eller på en 80” monitor, så er det vigtigt, at pointen ikke bliver forstyrret af udefrakommende elementer, eller af teknik, der ikke fungerer optimalt. Det kan vi sørge for, så fokus bliver på kommunikationen.


Værktøjer, der sikrer funktion

Styrings- og kontrolsystemer for lys, gardiner, lærreder m.m., funktionelle brugerflader på AMX, Crestron eller Extron er blot værktøjerne som sikrer, at teknikken fungerer, så du kan koncentrere dig om kommunikationen.

Vi kan levere LED vægge, der passer præcis til dine arrangementer - uanset om det er en LED væg til konference, LED væg til møder eller til noget helt tredje. Vi kan rådgive og levere, så du får den løsning, der passer til dig og din virksomhed.


Løsninger til mindre møderum

Til de mindre møderum leverer vi ”plug and play” løsninger. Vores løsninger er nemme at gå til for den enkelte medarbejder, og kræver ikke særlige tekniske forudsætninger. ”Grønne” løsninger, der automatisk starter, når facilitator er klar, og selv lukker ned, når mødet er slut. Så bliver det ikke meget enklere.


Kontrolrumsløsninger

Vi leverer kontrolrumsløsninger. Uanset om det er til en TV-station, serviceprovider eller en kontrolcentral. Vi har egne specialister, der kan løse opgaven - alene eller i samarbejde med internationale leverandører, der har netop dette som deres speciale.


Professionel rådgivning og opgaveløsning

Når du søger rådgivning hos os, garanterer vi, at vi leverer professionel rådgivning med fokus på det vigtige, nemlig at finde den optimale løsning ud fra behov. Vi lytter til dine behov og skræddersyr sammen med dig den LED væg løsning, der passer bedst. Lad os bruge vores mange års erfaring og kompetencer på at rådgive dig om hvilken løsning, der er den rette.


 Kontakt os på info@danmon.dkeller på 45 96 88 00 for en snak om mulighederne.

Totalentrepriser/
projekter

Videokonference & Microsoft Teams, integration i mødelokaler

Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk

Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Læs mere her
Accepter cookies