media_it_underside

Cognitive services

Kunstig intelligens gør sit indtog i film- og medieverdenen. Det er uundgåeligt, at videobranchen flytter sig mere hen mod den nye teknologi.  Danmon har indgået et samarbejde med IBM om den unikke Watson + COS-løsning.


Kognitiv teknologi gør det muligt at anvende kunstig intelligens i film- og medieverden.
Kognitive services som IBM Watson og Cloud Object Storage kan bruges til at optimere og effektivisere produktions flowet betydeligt. Manuelle meta tagging ressourcer kan reduceres og fleksibiliteten i forbindelse med den kreative redigerings proces hjælpes til hurtigt at finde specifikke scener ud fra bestemte søgekriterier
Gyserfilmen ‘Morgan’ udkom sidste år. Det er som sådan ikke nogen bemærkelsesværdig film, men traileren for filmen er derimod. Fox, selskabet bag Morgan, tog nemlig kontakt til IBM, før filmen udkom.
Fox ville have supercomputeren Watson til at udvælge de klip, som traileren skulle bygges op af. IBM løste opgaven med en unik løsning. Resultatet blev den første trailer skabt af kunstig intelligens og machine learning.
‘Morgan’-traileren er endnu et eksempel på, hvordan disse teknologier i de kommende år kommer til at ændre den måde, vi producerer og arbejder med video på.Læs mere


Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal og Vietnam.


Find os i det øvrige Skandinavien:

Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

  ibmpartner

Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Læs mere her
Accepter cookies