Banner side 3-1 BS

Rådgivning og levering af Intercom system

At vælge et Intercom system handler om at vælge et vigtigt system til jeres kommunikation. Kommunikation, der ofte er skjult for tilskuere, men som sikrer, at det hele glider og fremstår professionelt.


Hvis du søger vejledning og rådgivning inden for Intercom systemer, er du kommet til det rette sted. Vi ved, hvor vigtigt det er at vælge de rigtige kommunikationssystemer, fordi det er afgørende, at vi kan kommunikere med hinanden - specielt i situationer, hvor vi er afhængige af hinanden og hvor tingene skal gå stærkt. Kontakt os på info@danmon.dk eller på 45 96 88 00 for at høre mere.


Sikker og pålidelig kommuniknation

Med et Intercom system sikrer du en pålidelig og sikker tovejskommunikation. Kommunikation, som kan være altafgørende i situationer, hvor det skal gå hurtigt, og hvor I er afhængige af hinanden og den indbyrdes kommunikation. Vi kan vejlede dig i hvilken løsning, der er den rette for dig og din virksomhed. Vores vejledning tager altid udgangspunkt i, hvilke behov og ønsker du har. Vores levering er altid den mest optimale løsning på markedet, som netop har fokus på at sikre din kommunikation.


ClearCom - først på live-markedet

Siden 1968 har ClearCom været markedsledende inden for både trådede og trådløse kommunikationssystemer. Begge dele sikrer kommunikation mellem mennesker.


ClearCom var først med intercom systemer til live-markedet, og har siden udviklet produkter og løsninger inden for stor set alle segmenter - broadcast, sport, militær, maritim og andre industrisegmenter.


Vi har stor ekspertise inden for ClearCom produkter og kender den bredde, der er i deres produkter.

Clear-Com


Professionel rådgivninig og opgaveløsning

Vi rådgiver dig inden for de Intercom system løsninger, der findes, og vil på baggrund af dine behov og situation hjælpe dig med at vælge et Intercom system, som passer til din organisation. Når vi rådgiver dig, bruger vi vores erfaring, vores kompetencer og vores viden om markedet. Derfor kan vi altid vejlede dig i den rigtige retning, så du får en professionel løsning, der virker optimalt.

 

Kontakt os allerede i dag på info@danmon.dk eller på 45 96 88 00 for at høre mere.

Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal og Vietnam.


Find os i det øvrige Skandinavien:

Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

  ibmpartner

Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Læs mere her
Accepter cookies