media_it_underside

Cloud Video Services

Danmon leverer OTT og video streaming løsninger med et bredt felt af forretningsapplikationer. Lige fra komplette løsninger med produktions faciliteter til løsninger med avanceret analyse som giver unikke datasæt om kundeadfærd. Dette giver værdifuld indsigt i parametre som optimering af content re-usage, dynamic add insertion, forbedret målrettet annoncering, forbrugerprofilering og engagementsanalyse.


Cloud Streaming løsninger er i fremmarch.


Video streaming løsninger leveret fra skyen giver mange fordele.
Eksempelvis intern uddannelse, hvor jeres medarbejdere får mulighed for at dygtiggøre sig uanset hvor de måtte befinde sig.
Med IBM Cloud Video løsninger kan du også nemt lave dine egne markedsførings videoer

til kunder og medarbejdere samt streame fra live events.
Danmon levere alt hvad du har brug for, lige fra små kameraer til større og avancerede produktions miljøer,

Læs mere

White paper
Download


IBM Ustream


Danmon leverer komplette streaming løsninger med produktions faciliteter som kamera, videomixere og lydudstyr.
IBM Ustream giver virksomheder mulighed for at streame live både ved interne og eksterne events og townhall møder. Det medfølgende video produktions udstyr giver virksomheden mulighed for selv at udvikle og producere VOD´s. På Virksomhedens Ustream portal kan der struktureres og oprettes kanaler som medarbejderne kan tilgå fra alle typer af devices. Løsningen indeholder management system for playout analytics som giver svar på antal views og devices.

 • HR perspektiv: Nem, god og forståelig information til nye medarbejdere om interne processer herunder intern undervisning og produktlanceringer.
 • Ledelse: Klar, tydelig information i forbindelse med nye tiltag i virksomheden samt opstart og afslutning på regnskabs perioder. Visuel fremtoning og forståelse af målsætninger.
 • IT: Support videoer og instruktioner som nedsætter antallet af support sager.
 • Fra medarbejder til medarbejder kanal

Sikkerhed for levering i høj kvalitet:

Virtualiseret CDN Content Devivery Network som cacher video materiale og sikrer lokal skalering uden kostbar upgrading af netværket og reducerer load på WAN connections.

Læs mereIBM Clearleap


Danmon leverer IBM Clearleap OTT løsninger med et bredt felt af forretningsapplikationer med en stor grad af automatisering.
Løsningerne muliggør avaceret analyse som giver unikke datasæt om kundeadfærd. Dette giver værdifuld indsigt i parametre som optimering af content re-usage, dynamic add insertion, forbedret målrettet annoncering, 

forbrugerprofilering og engagementsanalyse.
IBM clearleap indeholder avancerede services som varetager hele processen.

 • Ingest flow
 • Asset og metadata management
 • Workflow automation
 • Content protection og DRM
 • Analytics og data insights
 • Dynamic add insertion
 • Media transcoding og processing
 • SD-CDN Software Defined Content Delivery Nertwork: Understøtter multi-CDN´s, sikrer skalering og global levering.Fungerer sammen med private virksomheders ECDN.

Læs mere
harmonic_logo

Harmonic

Video Delivery og infrastruktur er synonymt med Harmonic, der leverer løsninger der sikrer distributionen af indhold på en hvilken som helst platform, og i hvilket som helst format. Harmonic tilbyder bl.a. løsninger indenfor HEVC (High effieciency Video Coding), komprimering af Ultra HD video via Cloud til OTT.ibmpartner

IBM Cloud Video Services vælger Danmon Group som partner for Norden.

IBM anerkender vigtigheden af at samarbejde med Danmon Group, der besidder et dybt kendskab til medie og Telco branchen At finde en stærk partner er afgørende for at opbygge en vellykket forretning for IBM Video Cloud Services. Vi er derfor meget glade for i fællesskab at udvikle dette marked sammen i Norden.


Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal og Vietnam.


Find os i det øvrige Skandinavien:

Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

  ibmpartner

Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Læs mere her
Accepter cookies