media_it_underside

Data transport

Medie filer fylder meget og det tager tid at flytte dem over nettet.
Hvordan bruger jeg de tilgængelige netværk som 3G, 4G, WiMax, Wi-Fi, Ethernet og satellit
Hvordan sikrer jeg mine værdifulde data og hvordan får jeg transporteret data fra A til B.Marquis-Blue-Logo17

Marquis

Marquis Broadcast er et selskab i Dan Technologies og arbejder bl.a. og især med interaktion og workflow mellem media og metadata og tilbyder en række medieintegration designet til de datatunge og udfordrende krav i nutiden produktionsmiljøer. 

”Project Parking” er en  af løsningerne,- et samarbejde med Avid der optimerer anvendelsen af Avid storage og dermed reducerer omkostningerne.


Marquis "Media Highway Technology forbedre interaktionen mellem produktionssystemer således at flere brugere kan arbejde sammen på samme platform. ¨


Marquis har løsninger til:


- Avid Media Composer

- Avid Interplay

- Adobe Premiere Pro

- Apple FCP X

- Digital Audio Workstations

- Workflow Automation


Læs mere


AviWestLogo2015

AVIWEST - High Performance Bonding Algoritme:

AVIWESTs løsninger virker ved automatisk at finde og bonde (dvs. binde sammen) de tilgængelige IP-baserede netværk som eks. 3G, 4G, WiMax, Wi-Fi, Ethernet og sågar satellit. Da verden bliver bedre og bedre dækket af trådløs forbindelse, gør AVIWEST' løsninger det muligt for bl.a. TV stationer, at udnytte ethvert IP-netværk i deres umiddelbare område. For at kunne bruge denne teknologi registrerer en patenteret mekanisme, automatisk de tilgængelige netværk og sammenkobler disse til en krypteret IP strøm, for at give brugeren den bedst mulige signalstyrke til,

at få signalet og dermed budskabet hjem til eks. TV stationen til live udsendelsen.


Læs mere


IBM logo Aspera_logo

Aspera

FASPStream for High Quality Live Video og data streaming.

Asperas FASPStream™ software kan anvendes til, at få indhold af live-video over normalt internet hjem i meget høj kvalitet med garanteret data rate og uden delay. Men også live streaming af indhold i skyen. Alt samme sikret med Asperas velkendte og patenteret protokol.


Asperanyhed1


Læs mere


bridgetech_200

Bridgetech

Det norske selskab Bridge Technologies udvikler og producerer avancerede analyse-, måle- og monitoreringsløsninger for broadcast- og telecom industrien. Den prisbelønnede VideoBRIDGE-serie er et komplet system for kvalitetskontrol af IP-strømme i netværk.


Læs mereDanmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal og Vietnam.


Find os i det øvrige Skandinavien:

Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

  ibmpartner

Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
Læs mere her
Accepter cookies