Emne:

Danmon Group A/S blev af IBM nomineret som "IBM Cloud Partner of the year 2018"

Billede:
IBM_Cloud1
Kort tekst (introtekst):
Den 29. maj afholdt IBM Business Partner Summit i et smukt og sommerklædt Tivoli.
Tekst:

"Det var en fantastisk dag med masser af inspiration, spændende indlæg og networking. IBM forstår at skabe rammerne for deres partnere" fortæller Benny Schwaner som er Head of New Media Nordics fra Danmon Group.
"Vi er glade og stolte af at modtage nomineringen til IBM Cloud Partner of the year 2018. Vi arbejder tæt sammen med IBM for at hjælpe vores kunder med digitale og innovative løsninger i et Broadcast- og videoproduktionsmarked som både teknologisk og forretningsmæssigt er under hastig forandring" afslutter Benny Schwaner.


Danmon Group modtog denne begrundelse for nomineringen:

Danmon Group er nomineret som ”IBM Cloud Partner of the year 2018” for deres dedikerede arbejde med at opbygge en ny division omkring New Media, Danmon Group har med deres indgående kendskab til og stærke relationer i Media og Entertainment industrien bidraget aktivt til at udbrede kendskabet af IBM Cloud løsninger målrettet dette segment


  Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


  Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

  Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal og Vietnam.


  Find os i det øvrige Skandinavien:

  Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

    ibmpartner

  Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
  Læs mere her
  Accepter cookies