Emne:

Den ultimative kunde feedback til OTT tjenester og digitale on-line medier.

Billede:
Witbe_nyheder-DK
Kort tekst (introtekst):
Tekst:

Den ultimative kunde feedback til OTT tjenester og digitale on-line medier.

Kunde-robotterne betjener din service 24/7/365 og giver kontinuerlig feedback på samme måde som en kunde ville gøre det.

Konkurrencen er stor på de digitale services. Kunden er i centrum i den digitale forbrugsrejse på alle typer af platforme og der konsumeres digitalt som aldrig før.

Kapløbet om hvem som levere det største og bedste udvalg af digitale tv programmer, VOD´s, film og magasiner er større end nogen sinde og hvad er mere vigtigt for dig end dine kunders oplevelse.

Kend din kunde.
Kampen for indsigt og viden i kundernes forbrugsmønstre er ligeledes i gang, alle vil vide mest muligt om kundernes adfærd for bedst muligt at kunne optimere indtjening og sikre fastholdelse på netop vores platform og tjeneste.

Men præcis hvor god…eller dårlig er min service hvis jeg spørger mine kunder? Hvilke parametre betyder noget i forhold til kundernes oplevelse?  Svarene vil være lige så forskellige som de devices, steder og aktuelle netværk som kunderne anvender når de bruger tjenesten.

Jeres tjeneste er langsom! Jeg har ofte problemer med at komme på! Den virker dårligt! Den står bare og og buffer! Jeg kan ikke finde den nyeste film eller magasin! Live programmet kører ikke! Min optagelse virker dårligt.  Billedet ser nogle gange dårligt ud! Beskrivelserne er mange når man læser kundernes Facebook kommentarer til en dårlig oplevelse. En dårlig oplevelse som vil være svær at slippe af med igen.

Kundens oplevelse.
Fakta er at kunderne anvender et bredt mix af iOS & Android devices, Web browsers, muligvis med nyeste, muligvis med ikke-opdateret firmware og et udvalg af Smart Tv´s og STB´s. Hertil kommer den naturlige geografiske spredning i landet, hvor kundeoplaget befinder sig og problematikken om hvilke netværk der forbruges på og disses performance i forhold til levering af netop din tjeneste.

Hvilke kundeoplevelses KPI´s er vigtige for dig som leverandør og hvordan performer din tjeneste i forhold til dine konkurrenter? Kunne det være emner som Login og autorisationsproces? Start up time? Re-Buffering time? Recording performance?  Timeshift performance ? VOD tilgægelighed? Købsprocessen? Video kvalitet? Lydkvalitet? Live performance?

Robotterne kommer 
Hos os i Danmon lader vi robotter fra WITBE tage slæbet. Robotten tester 24x7x365 din OTT eller anden form for digital tjeneste præcis som brugerne ville gøre det.

Robotterne tester din løsning præcis som det var en kunde der hjalp dig og indsamler løbende data som vises i et samlet Dashboard, hvor enhver forringelse vil kunne ses med det samme.


Mobilitet og kvalitets check inden opdateringer
Anvendelsesområderne for Witbe er mange. Witbe har udviklet løsninger til mobilt brug, således at perfomance kan testes overalt hvor det kunne ønskes og på den måde udvikle et dækningskort for hvor der potentielt ses kunne opstå kvalitetsproblemer grundet enkelte netværksudbyderes dårlige dækning i f.eks. boligområder med mange kunder.


Lab test af nyudviklet software til STB eller test af f.eks. Apple beta releases til mobile devices er ligeledes en rigtig god måde at teste applikationer inden en officiel lanceringsdato.


Hør Witbe´s CMO Luke Carriere fortælle om løsnigerne på youtube
.
PlayVil du vide mere, så kontakt venligst:

Benny Schwaner
Head of Sales - Broadcast, Audio & New Media
Danmon Group A/S
Mobile: +45 41380284
Email: benny.schwaner@danmon.com


  Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


  Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

  Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal, Dubai og Vietnam.


  Find os i det øvrige Skandinavien:

  Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

    ibmpartner

  Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
  Læs mere her
  Accepter cookies