Emne:

Danmon bliver distributør for Apantac i Skandinavien

Billede:
Danmon-ny-distributør---Apantac
Kort tekst (introtekst):
Tekst:


Gentofte, Danmark - 3. november 2020 - Danmon Group, kendt som en førende leverandør af professionelt video- og audioudstyr i Skandinavien, har underskrevet en aftale med Apantac om distribution af et omfattende og komplet produktprogram, der inkluderer multiviewers, videovægsprocessorer, KVM produkter samt signalbehandlingsudstyr.


Med Danmons kontorer i København, Århus, Stockholm og Oslo vil virksomheden etablere en lokal distributionskanal og teknisk supportorganisation til Apantacs produktportefølje.


Produkterne er relevante for de fleste af Danmon Groups markedssegmenter, der spænder fra avancerede Pro AV-løsninger til mødelokaler, undervisningssektoren, kontrolrum, events, teater og scene, medicin samt produktionsudstyr til transmission, postproduktion og film. Produkterne vil også kunne medtages som nøgleprodukter i leverancer af komplette systemløsninger.


Apantac er også partner i OpenGear-konsortiet og vil således være meget komplementær til andre af Danmons partnere og leverandører.


”Danmon deler vores engagement over for vores kunder, og vi ser frem til at arbejde sammen med teamet. Deres erfaring og bredde såvel som lokale tilstedeværelse vil være en stor ressource for os og vil hjælpe med at opbygge Apantacs tilstedeværelse i regionen ”, kommenterer Michel Rudelle, EMEA Regional Manager hos Apantac.


"Vi er meget glade for at blive en del af Apantac's globale distributionsnetværk og være i stand til at integrere deres teknologi og løsninger i vores projekter," kommenterer Christoffer Kay, Chief Operating Office for Dan Technologies A / S (ejer af Danmon Group). «Apantacs brede produktsortiment passer perfekt ind i vores system- og integrationsarbejde, og vores kunder vil være i stand til at drage fordel af deres velrenommerede produkter.


For yderligere information, kontakt:

Danmon Group på +45 4596 8800 eller E-mail: info@danmon.dk
  Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


  Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

  Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal og Vietnam.


  Find os i det øvrige Skandinavien:

  Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

    ibmpartner

  Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
  Læs mere her
  Accepter cookies