Emne:

Hvordan kommunikerer du med omverdenen?

Billede:
That_Lot_studio---1200-x-627
Kort tekst (introtekst):
Tekst:

Streaming og virtuel kommunikation produceret i egne studier og via egne AV-Systemer


Tv-studier og avanceret AV-teknologi er ikke længere kun for professionelle. Mange større virksomheder og uddannelsesinstitutioner har for længst fået øjnene op for, at de selv kan producere tv-indhold af høj kvalitet.


Danmon Group understøtter blandt andre danske virksomheders globale kommunikation og globale samarbejde med interaktive skærme, flader og software, der øger både samarbejde, kommunikation og innovation på en helt ny og anderledes måde. Danmon leverer løsninger, der øger effektiviteten og i sidste ende gavner forretningen, fordi teknologien giver vores kunder mulighed for at arbejde langt mere fleksibelt i et digitalt miljø uden fysiske begrænsninger.


Virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der i disse år omfavner virtuel kommunikation, remote working og remote learning, det løfter det audiovisuelle udtryk til et nyt niveau, som står mål med seriøsiteten i det budskab og den viden, der skal formidles.


Danmon Group har i over 40 år leveret tekniske løsninger til medieindustrien, og siden 2012 har virksomheden også satset på forretningsdelen Business Solutions, som består af high end-løsninger til større private virksomheder og uddannelsesinstitutioner i Danmark.


I tæt dialog sammen med jer - er vi klar til at rådgive og sikre, at I får den bedst tænkelige studieløsning, med fokus på jeres virksomheds nuværende og kommende behov.


Vi påtager det fulde ansvar for;

 • Design og implementering
 • Fleksible service og support aftaler
 • Back-up-løsninger
 • Forebyggende vedligeholdelse
 • Træning og uddannelse af brugere


For mere information – kontakt venligst:


Henrik Balling, Sales Manager

Direct: +45 4596 8810

Email: henrik.balling@danmon.com  Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


  Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

  Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal og Vietnam.


  Find os i det øvrige Skandinavien:

  Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

    ibmpartner

  Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
  Læs mere her
  Accepter cookies