Emne:

Danmon Group A/S søger en dynamisk Administrationschef / Operations manager

Billede:
LinkedIn_administrationschef
Kort tekst (introtekst):
Tekst:


Danmon Group A/S søger til en nyoprettet stilling, og som medlem af ledelsen i System divisionen, en handlingsorienteret og dynamisk person, der med nedenstående nøgleopgaver kan varetage stillingen som administrationschef / operations manager. 

Med domicil i Århus og med reference til direktøren for System divisionen får administrationschefen / Operationsmanageren ansvaret for følgende:


Nøgleopgaver

 • Kontrakter, herunder analyse af såvel kommercielle som juridiske og tekniske aspekter.
 • Den forretningsmæssige sparring med divisionsledelsen med fokus på såvel den strategiske som den taktisk- /operationelle del.
 • Relationer med leverandører og indgåelse af indkøbsaftaler.
 • Udvikling af arbejdsgange og –processer med fokus på effektivisering af administrative procedurer.
 • Key account management
 • Indkøbs, logistik- og lager ansvarlig med ledelsesansvar for tre medarbejdere
 • HR-ansvarlig i divisionen (samle op på aftaler med medarbejdere)


Den ideelle kandidat: 

Har en baggrund som HD/Cand.merc., Cand.jur., ingeniør eller tilsvarende samt erfaring fra en lignende stilling eller erfaring med tilsvarende arbejdsområder. Du skal have flair for teknik ligesom det forventes, at du behersker dansk og engelsk mundtligt og skriftligt på forretningsniveau. 


Personlige egenskaber:

 • Kan kombinere taktisk / strategisk tænkning med godt køb¬mandskab. 
 • Er praktisk orienteret med en hands-on indstilling.
 • Er i stand til at indfri de opstillede målsætninger på såvel kort som lang sigt.
 • Er i besiddelse af “drive” og entusiasme/engagement.


Du tilbydes:

En nøgleposition i en markedsledende virksomhed, hvor tæt samarbejde på tværs af afdelinger er med til at gøre hverdagen spændende og udfordrende og hvor du får mulighed for at deltage i videreudviklingen af såvel dit funktionsområde som virksomheden generelt. 

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt afhængig af din erfaring og kompetencer.

Send dit CV og ansøgning på administrationschef@danmon.dk, hvor du motiverer din ansøgning samt oplyser, hvad du kan bridrage med til Danmon Group. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte divisionsdirektør Brian Slott Kristiansen på 87 45 99 00

_____________________________________________________________________________________________________________________


Danmon Group A/S er en efterspurgt teknologipartner for vores kunder og beskæftiger sig med salg og levering af teknologi- og infrastrukturløsninger inden for broadcast-, telco- og mediaindustrien. Divisionen ”Systems” er leverandør i verdensklasse af rådgivning, turn-key projekter og tjenester til broadcasting, postproduktion, professionel audio, multimedie og audiovisuelle sektorer

Danmon Group er en del af den international koncern, Dan Technologies A/S, med ca. 155 medarbejdere som med hovedkontor i Gentofte koordinerer koncernens globale aktiviteter. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, England, Spanien, Portugal og Vietnam.


Danmon Group A/S – Nybrovej 99, 2820 Gentofte – Telefon 4596 8800 – www.danmon.dk.   Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


  Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

  Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal og Vietnam.


  Find os i det øvrige Skandinavien:

  Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

    ibmpartner

  Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
  Læs mere her
  Accepter cookies