Emne:

Værd at vide om OpenGear Universet

Billede:
Apantac-Nyhed-nov-2022
Kort tekst (introtekst):
Tekst:

OpenGear er en standard modulær signal infrastruktur platform, som er supporteret – ikke bare af Ross Video som opfandt platformen, men supporters også af flere andre producenter som fremstiller modulær signal infrastruktur kort.

De fleste af disse producenter understøtter også kontrol via Ross Dashboard som er en gratis sw som kan tilpasse til ens behov for kontrol og monitering. Softwaren kan downloades via dette link her.


Netop det faktum at der er flere producenter der fremstiller openGear kort sikre at der kan findes openGear kort med forskellig anvendelse som video/audio cross converters, scalers, embeddere og de-embeddere, distribution, SPG’s etc. til ens openGear frame – i flæng kan producenter som Apantac, Aja,  Crystal Vision m.fl. nævnes.


Lad os her fokuser på et nyt kort som Apantac netop har annonceret - OG-US-5000 


Apantac-nyhed-nov-kort-2022


Se mere her


Apantac OG-US-5000 er et UHD (HDMI 2.0 and 12G SDI) Bi-directional Universal Scaler with Genlock.


Lad os antage, at du har ansvaret for den audiovisuelle opsætning på et stort virksomhedshovedkvarters AV eller eventcenter, og du har brug for en universel scaler.


Apantac OG-US-5000 Bi-Directional UHD Universal Scaler med Genlock er et enkelt kort, der gør det hele. Kortet accepterer HDMI eller SDI og udsender HDMI og SDI op til 12G med de to udgange indstillet til en anden opløsning. Det understøtter også EDID-indlæring og -emulering (Extended Display Identifikation Data), som giver dig mulighed for at tvinge den opløsning, du vil have kortet til at udlæse, hvilket minimerer risikoen for fejl.


Ud over at være et ideelt valg til en HD til UHD overgang, en unik fordel ved OG-US-5000 er at kortet accepterer HDMI, der kun giver en 4.2.0 farvesampling. Det betyder, at den er kompatibel med selv forbrugerprodukter, samtidig med at den er robust nok til 12G-SDI.


Apantac tilbyder flere openGear kort ud over OG-US-5000, inklusive quad-splits og multiviewere, konvertere og scalere, distributionsforstærkere, extendere, KVM over IP-modtager og en audio-de-embedder.


Alle disse løsninger fungerer inden for openGear-rammerne og DashBoard-softwaren, hvilket forenkler en systemintegration fra flere producenter og giver en stor frihed og kontrol. Du kan finde ud af mere om Apantacs openGear-tilbud på www.apantac.com/.


Hvis du vil have fleksibiliteten i hundredvis af mulige kortvalg fra snesevis af førende virksomheder som Apantac, så tjek den nye 2022 Ultimate openGear Applications Guide på opengear.tv


Den indeholder 26 nye use cases, inklusive HDR, SRT, multipleksing, 12G-SDI, IPTV, 4K UHD og mere


Kontakt Bjarne Lønborg for mere information på +45 4596 8814 eller E-mail: bjarne.lonborg@danmon.com
  Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


  Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

  Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal og Vietnam.


  Find os i det øvrige Skandinavien:

  Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

    ibmpartner

  Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
  Læs mere her
  Accepter cookies