Emne:

Danmon Group tilslutter dig MEDIA CITY ODENSE

Billede:
MCO
Kort tekst (introtekst):
Tekst:


"Det er med stor entusiasme, at vi slutter os til Media City Odense og bliver en del af det blomstrende medietech-miljø. Vores involvering i MCO Academy, og det at blive medlem, er en naturlig udvikling for vores virksomhed. Vi ser frem til at samarbejde med andre innovative virksomheder og bidrage til den fortsatte udvikling af branchen. Som en førende leverandør af professionelt TV-, video- og lyd udstyr er vi begejstrede for de nye muligheder, som klyngesamarbejdet bringer med sig," siger Brian Slott, der er Direktør hos Danmon Group Systems A/S.


Media City Odense er altid glade for at få nye medlemmer i klyngen – og denne gang er ingen undtagelse. Danmon Group, en af Danmarks mest erfarne leverandører med mere end 40 års erfaring inden for branchen, er en førende aktør inden for levering af professionelt TV-, video- og lyd udstyr, samt display, AV- og kommunikationsløsninger. Derudover specialiserer de sig i at levere systemintegration og konsulentydelser ud over deres produktportefølje


Kontakt:

Brian Slott  for mere information på +45 8745 9909 eller brian.slott@danmon.com   Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


  Danmon Group A/S | Nybrovej 99, 2820 Gentofte | Telefon 45 96 88 00 | info@danmon.dk | Salgs og leveringsbetingelser

  Danmon Group A/S er en del af Dan Technologies A/S, en international koncern med hovedkontor i København og med selskaber og aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, Spanien, Portugal og Vietnam.


  Find os i det øvrige Skandinavien:

  Danmon Group Norway AS og Danmon Group Sweden A/S

    ibmpartner

  Hos Danmon samler vi statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.
  Læs mere her
  Accepter cookies